ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

20 Απρ 2012

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΧΑΙΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ!!!
Την Κυριακή στις 16:00 μμ στη Δράμα  ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2  εθνικής  κατηγορίας  με την αναμέτρηση του  ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ και του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.
Με τη λήξη αυτής της αναμέτρησης ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου με την ΔΡΑΜΑ να έχει παραμείνει στην κατηγορία  και την ΕΛΑΣΣΟΝΑ να έχει κατοχυρώσει την 6η θέση της βαθμολογίας.
Στο  αναβληθέν  αυτό παιχνίδι, ο τεχνικός της Ελασσόνας, θα δώσει συμμετοχή σε πολλές νεαρές  αθλήτριες  – κυρίως κορασίδες, ενώ στα ευχάριστα της ομάδας,θα είναι η αγωνιστική επιστροφή της αρχηγού της, Μπούσια Χάιδω, η οποία απουσίαζε όλο το 2ο γύρο εξαιτίας  μιας περιπέτειας με την υγεία της ..
Επίσης μαζί  με την ομάδα,  εξέφρασαν την επιθυμία, να ταξιδέψουν και πολλοί φίλαθλοι από την Ελασσόνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.