ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Σεπ 2011

Δήλωση Μαυρομάτη για την έναρξη της νέας σεζόν






Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, χαιρέτησε την εκδήλωση παρουσίασης και κλήρωσης της Α1 γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 με τη δήλωση που περιείχε μήνυμα για τη δύσκολη εποχή που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός, αλλά και την αισιοδοξία για την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων:

«Η εκδήλωση αυτή είναι προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών. Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση. Πολύ χειρότερη από όσο την φανταζόμασταν. Αλλάζει και επιδρά και στον αθλητισμό μας και μάλιστα βίαια, χωρίς τη δυνατότητα προσαρμογής από τα δεδομένα που ξέραμε πέρυσι και σε αυτά που θα ζήσουμε φέτος και του χρόνου. Στα πρωταθλήματα φέτος ζητούμενο δεν είναι η κατάκτηση του τίτλου, αλλά να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα. Νικήτριες θα είναι όσες ομάδες θα βγάλουν τη χρονιά. Είναι γεγονός ότι κάποιες ομάδες δεν θα άντεχαν. Η ομοσπονδία έδωσε τη δυνατότητα σε όσους δεν αντέχουν, να επιλέξουν να παίξουν σε χαμηλότερη κατηγορία. Τέσσερις ομάδες έκαναν χρήση του δικαιώματος αυτού.

Είναι το Πειραματικό, που είχα την τιμή να υπηρετήσω, δυστυχώς είναι η Κερατά που για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να συμμετάσχει. Όταν πριν από δέκα ημέρες προσκληθήκαμε από την Ολυμπιακή επιτροπή όλα τα μέλη, για να ενημερωθούμε για τα μαντάτα ότι θα υπάρξει μεγάλη περικοπή στα οικονομικά, πήγαμε για να δούμε πού θα φτάσει το πρόβλημα. Δια στόματος του κ. Μπιτσαξή ακούσαμε ότι μπορεί να μας εγγυηθεί τα 2/3 του προϋπολογισμού μας. Για την ομοσπονδία μας η μείωση είναι 1 εκατ. ευρώ. Πολύ μεγάλο ποσό. Και η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε την αναστολή της έναρξης όλων των πρωταθλημάτων. Όχι για να βγούμε στους δρόμους, αλλά για να συζητήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Θέλαμε να ταρακουνήσουμε λίγο τα νερά και το πετύχαμε νομίζω.

Ήδη εδώ και δέκα ημέρες γίνεται οικονομική μελέτη και έχει ξεκινήσει διάλογος με τους φορείς. Πριν από την εκδήλωση έγινε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων της Α1 γυναικών. Συζητήσαμε τα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος, προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με ποιους όρους θα ξεκινήσουμε. Στόχος μας είναι ένας, να ξεκινήσουμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε λουκέτο στο βόλεϊ. Το επόμενο Σάββατο, το ΔΣ, αφού θα έχει ολοκληρώσει τις συναντήσεις με όλους τους φορείς, θα αποφασίσει. Πιστεύω ότι έχουμε και θα έχουμε λόγους να χαμογελάμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε στα νέα παιδιά τη χαρά του αθλητισμού. Στόχος μας, είχαμε πει από πέρυσι, ότι θέλουμε να προβάλλουμε το πρωτάθλημα και τα έργα δείχνουν πως κινούμαστε σωστά στον στόχο μας. Φροντίσαμε πολύ το πρωτάθλημα, την αναβάθμιση, την προβολή της από την ΕΡΤ και το
Sport+, την στατιστική κάλυψη από την DataProject, την Live κάλυψη και έτσι θα συνεχίσουμε. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τον όμιλο Sportday για την προβολή.

Παράλληλα, μιλήσαμε για ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιφέρεια. Κάποιες από τις κοπέλες που είναι εδώ έχουν ζήσει την προσπάθεια της εθνικής γυναικών. Φτάσαμε επίσης στη Σάμο, όπου για πρώτη φορά παίχθηκε βόλεϊ. Όλα αυτά δείχνουν συγκεκριμένη πολιτική. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τον όμιλο
Sportday για την προβολή. Παράλληλα, μιλήσαμε για ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιφέρεια. Κάποιες από τις κοπέλες που είναι εδώ έχουν ζήσει την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών. Φτάσαμε επίσης στη Σάμο, όπου για πρώτη φορά παίχθηκε βόλεϊ. Όλα αυτά δείχνουν συγκεκριμένη πολιτική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του αθλήματος για την κατανόηση και τη συνεργασία. Το βόλεϊ βρέθηκε πιο γρήγορα στη δίνη της κρίσης, λόγω των προβλημάτων της ομοσπονδίας. Η αντίδραση όλων, στελέχη, αθλητές, προπονητές, δείχνει πως μπορούμε να βγάλουμε το βόλεϊ γρήγορα από την κρίση. Θέλω να κλείσω λέγοντας πως το αύριο θα είναι καλύτερο».




24 Σεπ 2011




Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι, η απαρχή των φιλικών παιχνιδιών, της Γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 01/10/2011και θαξεκινήσει στις 15:00μ.μ
Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί από δύο παιχνίδια, των δύο σετ।


Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:


15:00-16:00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ


16:00-16:30 ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΜΑΔΩΝ


16:30-17:30 Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ


17:30-18:00 ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΜΑΔΩΝ


18:00- 19:00 Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α1Εθνικής κατηγορίας και ο Φιλαθλητικός Λάρισας στο Πρωτάθλημα της Α2Εθνικής στον 2ο όμιλο..






17 Σεπ 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2011/12



ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2011-12
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΓΟΡΙΩΝ –ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Ξεκίνησαν και επίσημα, οι ακαδημίες εκμάθησης βόλεϊ, σε αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου, του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας το Σάββατο 17/9 /2011 στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας.
Η έναρξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης, ξεκίνησε με την δημιουργία ομάδων από τα παιδιά, οι οποίες και συμμετείχαν στο τουρνουά.. Αρχικά όμως, όλα τα παιδιά, συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν σε κάποια ψυχοκινητικά παιχνίδια, με τη χρήση μπαλονιών , στεφανιών και άλλων μέσων, όπου όλα μαζί διασκέδασαν και συγχρόνως απόλαυσαν αυτά τα παιχνίδια ..
Στη συνέχεια αφού χωρίστηκαν σε 20 ομάδες των 5 ατόμων, συμμετείχαν στο τουρνουά και στα 6 ειδικά κατασκευασμένα ΄΄φιλεδάκια ΄΄ του αγωνιστικού χώρου, παίζοντας η κάθε ομάδα από 3 παιχνίδια των 2 σετ.
Νικήτρια ομάδα φυσικά, δεν ανακηρύχθηκε καμία, αφού οι αγώνες δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι μαζί αγωνίστηκαν μόνο για τη συμμετοχή δηλώνοντας όλοι, πως νικητής της σημερινής ημέρα είναι το ..ΒΟΛΕΙ!!! Οι ακαδημίες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες στο χώρο του βόλεϊ πανελλαδικά, συμμετέχουν περίπου 100 παιδιά, στα οποία και παρέχονται εκπαίδευση με καταρτισμένους επιστημονικά προπονητές ειδικότητας βόλεϊ, διοργανώνονται κάθε χρόνο τουλάχιστον 3 τουρνουά και ένας από του βασικούς στόχους της ακαδημίας είναι να αναδειχθούν και τα ταλέντα που θα επανδρώσουν αγωνιστικά τις ομάδες του Συλλόγου και ιδιαίτερα τη Γυναικεία ομάδα, η οποία από φέτος θα εκπροσωπεί την Πόλη της Ελασσόνας στα σαλόνια των Εθνικών Κατηγοριών και ειδικά της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!
Εξάλλου από αυτή την ακαδημία έχουν αναδειχθεί αρκετά ταλέντα τα οποία εκπροσώπησαν την Ελασσόνα και το Σύλλογο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε Εθνικές κατηγορίες. Φυσικά οι εγγραφές συνεχίζονται και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα
:
• ΔΕΥΤΕΡΑ 7:00μ.μ. - 8:00μ.μ.
• ΤΕΤΑΡΤΗ 7:00μ.μ. - 8:00μ.μ.
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:00μ.μ. - 8:00μ.μ.
Στο τέλος του τουρνουά πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα για τα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και η μεγάλη τυχερή της ημέρας ήταν η Χρυσούλα Πούρικα που κέρδισε ένα ποδήλατο.

Όποιο κορίτσι ή αγόρι επιθυμεί να εγγραφεί και να μάθει τα μυστικά του βόλεϊ μπορεί να έρθει στο χώρο του Γυμναστηρίου στις ώρες των προπονήσεων ή να επικοινωνήσει στα τηλ..6946008434 και 24930 22914….