ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Ιουν 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ…

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Το μεσημέρι της Παρασκευής στα Γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας Βόλει Γυναικών..
Η ομάδα της Ελασσόνας βάσει γεωγραφικών κριτηρίων τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο που ανταποκρίνεται στη Βόρεια Ελλάδα..
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί, από το διάστημα 1/10/2011 έως και 8 Μαίου 2012..

Επίσης με την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων,έγινε και η κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αττικής στον Α' και Β' όμιλο της Α2 γυναικών.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΚΕΠ, Παναγιώτης Σιδέρης, καλοσώρισε τους ανθρώπους των ομάδων και ευχήθηκε καλά πρωταθλήματα παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν.

Στην Α2 γυναικών οι όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής

Α’ Όμιλος
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ ΑΟΝ
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ

Β’ Όμιλος
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ
ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ
ΑΠΣ ΑΚΑΔ. ΒΟΛΛΕΫ ΦΙΛΙΑ
ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ
ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΦΙΛΑΘΛ.ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΣΥΛ.
ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ
ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

Γ’ Όμιλος
ΑΡΗΣ
ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΕΣΟΠ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
ΣΦΒ ΕΡΜΗΣ
ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΑΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Πρωτ/τής Α’ κατ. ΕΠΕΣΘ

20 Ιουν 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ


Χωρίς απουσίες και με ΄΄φοβερό΄΄ ενθουσιασμό συνεχιζονται οι προπονήσεις τόσο του γυναικείου όσο και του νεοσύστατου ανδρικού τμήματος του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΒΟΛΕΙ..
Οι προπονήσεις για το γυναικείο τμήμα είναι καθημερινές και διπλές τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. ενώ για το ανδρικό πραγματοποιούνται μόνο απογευνατινές προπονήσεις..
Ειδικότερα για το γυναικείο τμήμα, στις πρωινές προπονήσεις _ πραγματοποιούνται στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο ΄΄ΡΥΘΜΟΣ και ΚΙΝΗΣΗ του κου ΦΩΛΛΑ ΝΙΚΟΥ - καταναλώνονται ασκήσεις γενικής ενδυνάμωσης και το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο, ασκήσεις τεχνικής κατάρτησης,ενώ για τους άνδρες το ζητούμενο είναι να βρεθεί η ΄΄χημεία΄΄ και η απαραίτητη τεχνική υποδομή μεταξύ των παιχτών, ώστε να σταθούν, όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί στο νέο Πρωτάθλημα...
Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθουν στις 15 Ιουλίου, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το νέο ρόστερ της Γυναικείας ομάδας που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες.....






5 Ιουν 2011


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑ



Με μεγάλη οργανωτική αλλά και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, που διοργανώθηκε το διήμερο 4-5/6/2011 στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Οχτώ σύλλογοι, περισσότερες από 50 ομάδες και 230 παιδιά, δημιούργησαν ένα υπέροχο περιβάλλον με φωνές, πανηγυρισμούς, τραγουδάκια , αγωνιστικό ανταγωνισμό, αποδεικνύοντας σε όλους ότι το μέλλον του Θεσσαλικού βόλεϊ είναι πλούσιο και ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει τη Χώρα μας , ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ΒΟΛΕΙ, μπορεί να αποτελέσει διέξοδο αλλά και προσανατολισμό.



Το ευχάριστο και πρωτότυπο ήταν η συμμετοχή και αγοριών και μάλιστα ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του, με 14 αγοράκια ηλικίας 10-12 ετών, με αξιοζήλευτη αγωνιστική παρουσία!!!
Η πρώτη μέρα, κύλησε με παιχνίδια για αθλητές και αθλήτριες Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού, με ομάδες κυρίως, από τη ΔΕΣΚΑΤΗ και την ΕΛΑΣΣΟΝΑ..
Η δεύτερη ημέρα –που ήταν και το κυρίως πιάτο – περιείχε αγώνες για την ηλικιακή φάση της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, με 250 παιδιά από οχτώ συλλόγους, να κατακλύζουν τα 6 μικρά γηπεδάκια, και να ξεδιπλώνουν το πλούσιο ταλέντο τους.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 6 ομίλους των 8 ομάδων, και σε κάθε όμιλο πραγματοποιούνταν και ένα μικρό πρωτάθλημα κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, αλλά και των γονέων μέχρι και τη λήξη του τουρνουά..
Στο τέλος των αγώνων όλα τα παιδιά πιασμένα χέρι χέρι χόρεψαν το καθιερωμένο ΄΄τραινάκι΄΄ αποδεικνύοντας περίτρανα το νόημα και το μήνυμα του αθλητισμού :

΄΄ότι ο αθλητισμός ενώνει, βία και ακραίες καταστάσεις δεν έχουν θέση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό΄΄



Τις απονομές των ομάδων έκαναν:

Το Σάββατο για τις ομάδες Γ΄ - Δ΄ Δημοτικού της Δεσκάτης ο Δημοτικός Σύμβουλος και ¨έφορος του Βόλεϊ κος ΛΙΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ…
Και για την αντίστοιχη ομάδα τηςΕλασσόνας ο κος ΚΙΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, μέλος της 5μελής επιτροπής βόλεϊ της ομάδας της Ελασσόνας…



Τη Κυριακή τις απονομές πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ομάδας κος ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ο Δημοτικός Σύμβουλος και ¨έφορος του Βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας κος ΛΙΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
Επίσης τη Κυριακή παρευρέθηκε και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών και νυν προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κος Γιάννης Νικολάκης, τον οποίο ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνα, τίμησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.
..


Με τη παρουσία του τίμησε το τουρνουά και ο ομοσπονδιακός προπονητής υπεύθυνος των κλιμακίων ανάπτυξης κος Κουκούλης Γεώργιος..

Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θάθελε να ευχαριστήσει θερμά τις ομάδες:

-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
-ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
-ΕΑΛ
-ΑΜΠΕΛΩΝΑ
-ΔΕΣΚΑΤΗ
-Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του , ώστε να πραγματοποιηθεί το 5ο αυτό τουρνουά και υπόσχεται ότι και το επόμενο τουρνουά θα είναι το ίδιο πετυχημένο.
Επίσης ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές του τουρνουά, δηλαδή την Περιφέρεια Θεσσαλίας , την ΚΕΔΕ Δήμου Ελασσόνας και την Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας για την αμέριστη συμπαράστασή τους στη διεξαγωγή του 5ου Τουρνουά Μίνι Βολεϊ Ακαδημιών.
Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός πλέον για το Σύλλογο και τη πόλη της Ελασσόνας και αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο άθλημα καλλιεργείται και στηρίζεται από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για δουλειά και σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά σε αυτό το υπέροχο άθλημα και στην ομάδα ώστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να σταθεί επάξια στις Εθνικές κατηγορίες.
Εξάλλου, μη ξεχνάμε, πως το βόλει και συγκεκριμένα ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, την επόμενη χρονιά θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελασσόνας σε Πανελλάδικό επίπεδο!!