ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Σεπ 2010

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010-11


ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τη Δευτέρα 13/9 στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης έγινε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2010-11,όπως επίσης και η κλήρωση των Πρωταθλημάτων των Νεανίδων και Κορασίδων..
Να αναφέρουμε ότι το Πρωτάθλημα των Γυναικών θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.
Στη 1η φάση οι 15 ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας θα χωριστούν σε τρεις ομίλους κατά γεωγραφική θέση,όπου και προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου σχηματίζοντας έναν όμιλο 6 ομάδων.
Στη 2η φάση ο όμιλος των 6 ομάδων μετά από πρωτάθλημα δύο γύρων θα ανακηρυχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας και συγχρόνως η απευθείας άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της Ελασσόνας ( 2η το 2009-10, 3η το 2008-09)θέλοντας να συνεχίσει την σπουδαία πορεία στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων,συμμετέχει στη 1η φάση στον 2ο όμιλο με τις εξής ομάδες:

- ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
-ΑΣΚΛ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
-Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
-Α.Ο. ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
Η 1η φάση του πρωταθλήματος ξεκινά στις 24/10 και έχει ως εξής:

1η αγωνιστική
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
ΡΕΠΟ Α.Ο Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ



2η αγωνιστική
Α.Ο Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
ΡΕΠΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ



3η αγωνιστική
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - Α.Ο Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΡΕΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ




4η αγωνιστική
Α.Ο Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ - ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
ΡΕΠΟ ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




5η αγωνιστική
ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Α.Ο Μ.ΚΑΛΥΒΙΑ
ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΡΕΠΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

8 Σεπ 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ



Την Δευτέρα 13/09/2010 και ώρα 7:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας ξεκινούν τα τμήματα υποδομής βόλει του Συλλόγου της Ελασσόνας.
Καλούνται όσα παιδιά 6-12 ετών θέλουν να νιώσουν τη χαρά και τις συγκινήσεις αυτού του όμορφου αθλήματος να παρευρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του Γυμναστηρίου για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς..

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι :

- Δευτέρα
- Τετάρτη
_ Παρασκευή

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την καθοδήγηση τριών έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών με ειδικότητα στο βόλει και εμπειρία στο αντικείμενο και αφού πρώτα οι αθλήτριες ενταχθούν στα ανάλογα ηλικιακά γκρουπ και τα αντίστοιχα μέσα προπόνησης..
Σε όλες τις αθλήτριες θα δοθεί αθλητικό υλικό χρήσιμο για τις προπονήσεις..