ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

19 Ιουλ 2010

Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

H Μπούσια Σοφία του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας στην αποστολή
της Εθνικής για τους Βαλκανικούς αγώνες
στο Μαυροβούνιο..

Τεράστια επιτυχία για την Ελασσονίτισσα
παίχτρια, όπου αγωνίζεται στην ομάδα της
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ ως δανεική..
O Σύλλογος συγχαίρει τη νεαρή αθλήτρια και
της εύχεται καλή επιτυχία στους Βαλκανικούς
αγώνες του Μαυροβουνίου.



To βράδυ της Δευτέρας αναχωρεί οδικώς για την πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου η Εθνική ομάδα των Κορασίδων, η οποία θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (21-25/7). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στον Α' προκριματικό όμιλο, με αντιπάλους την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Στον Β' όμιλο αγωνίζονται Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Αλβανία. Η τελική κατάταξη θα προκύψει από τον τελικό γύρο (24-25/7), όπου οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα διεκδικήσουν τις θέσεις 1-4 και οι υπόλοιπες ομάδες τις θέσεις 5-8.
Η προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων Καρολίνα Μπαρζούκα, δήλωσε:
«Είχαμε την ατυχία να βρεθούμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Και οι τρεις αντίπαλες ομάδες θα μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Δουλέψαμε αρκετά καλά με τα κορίτσια στις είκοσι δύο ημέρες που κάναμε προετοιμασία στη Δράμα. Κάποια από τα παιδιά ήταν επιβαρυμένα από τα πρωταθλήματα και δεν θα ακολουθήσουν. Προχωράμε με αυτά που διαθέτουμε».
Η 12άδα:
Χρηστινίδου Σουλτάνα, Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη (Αίας Ευόσμου), Αρτακιανού Μαριλένα (ΓΣ Ηρακλής), Κούση Σταυρούλα (ΦΣ Αρίων), Αθανασιάδη Δέσποινα (Ερμής Δράμας), Βασιλαντωνάκη Ανθή (Ενωση Βύρωνα), Βαρουδάκη Δάφνη, Γρηγοράτου Κωνσταντίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Μπούσια Σοφία (ΕΑ Λαρίσης), Γενιτσαρίδη Μαρία (Αθλεση Ηρακλείου), Καλανταρίδου Αλεξία (ΓΑΣ Αρχέλαος), Εμμανουηλίδου Μελίνα (Αρτεμις Κορυδαλλού).

Το πρόγραμμα:
Τετάρτη 21/7
19.00: Τουρκία - Βουλγαρία
21.00: Ελλάδα - Σερβία
Πέμπτη 22/7
19.00: Βουλγαρία - Σερβία
21.00: Τουρκία - Ελλάδα
Παρασκευή 23/7
19.00: Ελλάδα - Βουλγαρία
21.00: Σερβία - Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.