ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Οκτ 2018

ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ Α2..

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ!

ΜΕ 16.5 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
 ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!


Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καθώς στην Αλεξανδρούπολη ,για την 1η αγωνιστική αντιμετώπισε την τοπική ομάδα όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ.
Η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές και σοβαρές ελλείψεις, βασικών παικτριών και στον αγωνιστικό χώρο αγωνίστηκαν νεαρές αθλήτριες κυρίως κορασίδες .
Από την άλλη η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει μία ισχυρή ομάδα , που βασίζεται στη συντριπτική της πλειοψηφία από φοιτήτριες που φοιτούν στην Αλεξανδρούπολη και τη Κομοτηνή.
Το σίγουρο είναι πως η δυναμική της ομάδας είναι εντελώς διαφορετική ,με τη προσθήκη της, Δίρβα, Ζιάκου, Μπούσια,  Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη και Διβράμη.
Εξάλλου είναι αρχή του πρωταθλήματος ,έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σίγουρα αναμένονται δυνατές αναμετρήσεις..
Ένα μεγάλο μπράβο στις μικρές αθλήτριες Χαλκίδου , Κυριλλίδου, Τσίμπα και Σεβαστού Ρένια _ μαθήτριες Γυμνασίου - για την παρουσία τους στο χθεσινό παιχνίδι και που φυσικά είναι και η παρθενική τους εμφάνιση, σε Εθνική κατηγορία και το σίγουρο είναι, πως θα τους δοθεί και πάλι η ευκαιρία να αγωνιστούν, αφού η φιλοσοφία και τακτική του συλλόγου είναι να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της Ελασσόνας να παίρνουν εμπειρίες , καθώς εμείς πρέπει να δουλεύουμε διαχρονικά να παράγουμε αθλήτριες, εφόσον δεν έχουμε τη δυνατότητα μεταγραφών φοιτητριών που ενισχύουν σημαντικά τη κάθε ομάδα!
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό και στη συνέχεια δύο παιχνίδια εκτός με Βότση και Δράμα, ολοκληρώνοντας μία πολύ δύσκολη αρχή με 3 παιχνίδια εκτός έδρας..
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί την τοπική ομάδα της Αλεξανδρούπολης για τη φιλοξενία , της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά και υπόσχεται μία ανάλογη φιλοξενία στον 2ο γύρο..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Παπαδοπούλου Ρανια, Παναγιώτου,Καλογήρου, Κορακίδη,Γεωργιάδη,Σεβαστού Μελίνα, Τσίμπα Βάνα, Κυριλλίδου, Σεβαστού Ρένια, Χαλκίδου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.