ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Φεβ 2018

ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
ΑΡΗΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – Γ.Α.Σ.ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ..


Έγινε η κλήρωση του προγράμματος της Β' φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων . Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερις ομίλους και ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου ενώ ολοκληρώνονται στις 10 του μήνα.
Τα γήπεδα των αγώνων θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 1/3 από την ΕΟΠΕ.
Η κληρωτίδα έβγαλε, την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας ,ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την δευτεραθλήτρια ομάδα της Ηπείρου , Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ως δευτεραθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας.
Αυτό που απομένει είναι η οριστικοποίηση της πόλης που θα φιλοξενήσει τον όμιλο αφού τον άλλο όμιλο, θα το φιλοξενήσει η ΕΑΛ, στη Λάρισα.
Αίτηση κατέθεσε και η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, με σοβαρές όπως πληροφορηθήκαμε αξιώσεις να φιλοξενήσουμε και πάλι τον όμιλο..
 Ο έτερος όμιλος της Βόρειου Ελλάδας, απαρτίζεται από τις ομάδες: ΕΑ.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ..
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το 3ήμερο 8-9-10 Μαρτίου, σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου και οι δύο πρώτες ομάδες των δύο ομίλων του Βορρά, όπως και του Νότου, θα προκριθούν στην 8άδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και  διασταυρωθούν μεταξύ τους , ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν, για να προκριθούν στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου.
To πρόγραμμα του ομίλου που συμμετέχει ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι:

Β' όμιλος 

Πέμπτη 8 Μαρτίου - 1η αγωνιστική

Ένωση Ελασσόνας - Γιάννενα
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Άρης
Παρασκευή 9 Μαρτίου - 2η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Ένωση Ελασσόνας
Άρης - Γιάννενα
Σάββατο 10 Μαρτίου - 3η αγωνιστική

Γιάννενα - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Ένωση Ελασσόνας - Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.