ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

19 Νοε 2017

ΣΤΟ F4 ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ..



Άλλη μία επιτυχία για το ΓΣΕ Ελασσόνας πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής οι Νεανίδες του συλλόγου, καθώς στον προημιτελικό του πρωταθλήματος νεανίδων Κεντρικής και Στερεάς επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 σετ επί του Φιλαθλητικού Λάρισας.

Τα κορίτσια της Ελασσόνας απέδειξαν πανάξια για άλλη μία αγωνιστική χρονιά πως διαθέτουν μια στιβαρή και αξιόλογη ομάδα ικανή για πολλά πράγματα. Εξάλλου η φετινή ομάδα κατετάγη πέρυσι 1η στην περιφέρεια.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και από τις 2 ομάδες αλλά τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου πάτησα γκάζι και επικράτησαν με 25-19.

Τα άλλα δύο σετ δεν αντέχουν σε κριτική καθώς η ομάδα ήταν καταιγιστική και με δυνατή παρουσία της Τσίμπα (16π) , την Παναγιώτου (9π),Κορακίδη 11π, Τσιγγέλη 11π.,Χατζηβασίλη 3π., Παπαδοπούλου Ρ. 3π., επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ (25-11, 25-11).

ΓΣΕ Ελασσόνας (Βάιος Παναγιώτου): Τσιάτσικα, Χατζηβασίλη, Τσίμπα, Χονδροθύμιου, Μπαλογιάννη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Παναγιώτου, Καζαντζή, Σεβαστού, Κορακίδη, Παπαδοπούλου Ζ., Γεωργιάδη, Παπαδοπούλου Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.