ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

11 Νοε 2017

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..

3-0 σετ ΤΟΝ ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ..
΄΄20άρα ΄΄.. Η ΔΙΡΒΑ.
ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ Η ΖΙΑΚΟΥ.



Την τρίτη τους νίκη σε 3 αγώνες , πέτυτχε η γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επί του ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Κεντρικής και Στερεάς ΕΛΛΆΔΑΣ.
Για άλλη μία αγωνιστική, η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα, όμορφο βόλεϊ και απέδειξε πως στη φετινή χρονιά υπάρχει πολύ ταλέντο και διάθεση για σπουδαία πράγματα..
Στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα αγωνίστηκε δυναμικά, ακολουθώντας κατά γράμμα τις τακτικές οδηγίες και αν και είχε απέναντί της ένα αξιόλογο αντίπαλο κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγωνα σχετικά εύκολα..
Μεγάλη εμφάνιση από τη Δίρβα , καθώς σημείωσε 20 πόντους αποδεικνύοντας πως,παραμένει μία αξιόλογη  - ακόμα – αθλήτρια.

Έξοχη απόδοση και από το λίμπερο Ζιακου που για 3η αγωνιστική κράτησε την υποδοχή κι την άμυνα σε υψηλά επίπεδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.