ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

21 Αυγ 2016

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!



Από τις αρχές Σεπτεμβρίου  ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης βόλεϊ σε νεαρά κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου από έμπειρούς και καταρτισμένους  προπονητές , με ειδικότητα στο βόλεϊ!
Η πολύχρονη ενασχόληση με το άθλημα και οι επιτυχίες των τμημάτων μας, καθιστούν τον πλέον βάσιμο λόγο ,  να ασχοληθούν οι μικρές αθλήτριες με το άθλημα του βόλεϊ!!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ   

Στις 22 Αυγούστου η "πρώτη" για το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για το γυναικείο τμήμα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή καθώς μετά από 4 χρόνια στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ η ομάδα του ΓΣΕΕ, θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με παρακαταθήκη τις πολύ καλές παρουσίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα καθώς αρκετά ταλέντα θα προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά την καθιερωμένη πρώτη ομιλία του νέου προέδρου Νίκου Τσιγγέλη καθώς και του νέου εφόρου Νίκου Θάνου, θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις του κλειστού, στο ανοικτό γήπεδο με χόρτο καθώς και σε ιδιωτικό γυμναστήριο για την ανάπτυξη της μυικής ενδυνάμωσης...