ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Φεβ 2016

ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄

Στο 2ο μόλις παιχνίδι τους, κατάφεραν να φτάσουν στο ται-μπρεικ το ματς με τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ, στον οποίο αγωνίζονται αθλητριες κατά 2 και 3 χρόνια μεγαλύτερες από αυτές της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
Η εμφάνιση αυτή ήταν η συνέχεια της παρθενικής τους με την ΕΑΛ, και τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανή σε όλους του τομείς!!
τα σετ : 26-28, 25-17, 25-21,21-25, 15-11!!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ) Κατσαβού Ει., Χαλκίδη Μ., Μπακρατσα Σ.,Σέγκα Α., Παπαγιάννη Ζ., Παναγιώτου Η., Καζακλάρη Γ., Κατσαβού Α., Γκατζιούρα Μ., Μιχαήλ Α., Τσίμπα Β, Δαγκλή Ζ., Μουστάκα Β.,

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ!!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!


ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Β).!!

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ..

Αήττητες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα τους οι παγκορασίδες Β΄ καθώς , σημείωσαν την 3 συνεχόμενη νίκη τους με 3-2 επί του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ.
Παρόλο που κέρδισαν εύκολα τα 2 πρώτα σετ , οι αλλαγές και η ΄΄χαλαρωση΄΄ των αθλητριών στο 3ο και 4ο σετ έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ να ισοφαρίσουν τον αγώνα και να κριθεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ εκεί όπου η Ελασσονίτικη ομάδα το κατέκτησε με 15-10 και συνάμα να σημειώσει τη 3η νίκη!

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:
Τσιάτσικα, Σεβαστού,Κουτσομάρκου, Λανάρη, Χονδροθύμιου, Σιάτρα, Καρασούλη, Τεγούση,Γκρούμτσια, Γιαγκούλα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΄΄8΄΄ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρόκρισή τους στις καλύτερες 8 ομάδες της Περιφέρειας (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΑΔΑΣ), πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς την Κυριακή στο κλειστό Φαρσάλων επιβλήθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο 3-0 σετ , και ετοιμάζου τις βαλίτσες τους για την επόμενη φάση, όπου και θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο final four της Περιφέρειας.
Τα κορίτσια της Ελασσόνας έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και με εντυπωσιακό σερβίς κατάφερναν να παίρνουν μεγάλες διαφορές και τελικά τη νίκη με 3-0 σετ: 25-11,25-12,25-14!!
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς η δυναμική και η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν χαώδης,πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες..
Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου αντιπάλου, άλλο ένα τμήμα του συλλόγου διακρίνεται και αποδεικνύει πως στον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δουλεύουν σωστά και μεθοδικά σε όλες τις ηλικίες και τμήματα επενδύοντας στο μέλλον!!
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Μπελαή, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Παπαδοπούλου Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Πίγκα,..

19 Φεβ 2016

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Το πρόγραμμα αγώνων των τμημάτων βόλεϊ του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για το Σ /Κ 20-21/02 :
- Το γυναικείο τμήμα έχει ρεπό..
- Οι κορασίδες Α αγωνίζονται στην Καρδίτσα τη κυριακή ..12:30 μμ με τον ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
- Οι Παγκορασίδες Β ΄ αγωνίζονται το Σάββατο στις 13:00 μμ με την ΕΑΛ Β΄..
- Οι Παγκορασίδες Γ΄ αγωνίζονται το Σάββατο στις 11:30 πμ με την ΕΑΛ Δ΄..
- οι κορασίδες Β΄ αγωνίζονται με την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ την Κυριακή στις 17:00 μμ..
Αγωνιστικός οργασμός λοιπόν για όλα τα τμήματα του Συλλόγου αφού βασική επιδίωξή του συλλόγου, είναι όλες οι αγωνιστικές αθλήτριές του, να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης για την απόκτηση βασικών εμπειριών..
ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!

18 Φεβ 2016

ΣΤΙΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ..

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!
ΝΙΚΗ 3-0 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ!
ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΓΓΕΛΗ..


Στα χνάρια των νεανίδων και οι κορασίδες,καθώς για την9η αγωνιστική κέρδισαν τον ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, με3-0 σετ και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, και επιθυμία όλων μας είναι να έχουν την αντίστοιχη πορεία των νεανίδων ,οι οποίες έφθασαν έως και τον μεγάλο τελικό παίρνοντας την 2η θέση!
Στον συγκεκριμένο αγώνα η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ μέτρια ,με 16 χαμένες επιθέσεις αλλά ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα το σέρβις της, αλλά και την κεντρική ΤΣΙΓΓΕΛΗ  ΝΙΚΗ ,όπου με 9 άσσους ,7/13 επιθέσεις και 5 μπλοκ ήταν η κορυφαία του αγώνα και φυσικά της ομάδας.!
Τα κορίτσια της Ελασσόνας στην φάση των 16 θα αντιμετωπίσουν την ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ και στόχος είναι η είσοδος στα προημιτελικά της Περιφέρειας!
Άλλο ένα τμήμα, για 8 συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει ,την άνθιση και εξέλιξη του αθλήματος του βόλεϋ στην πόλη μας καθώς οι επιτυχίες διαδέχονται κάθε χρόνο η μία την άλλη!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
ΤΑ ΣΕΤ.20-25,20 25,14-25..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ράνια, Παναγιώτου, Μπελαή, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Καζαντζή, Κορακίδη, Διβράμη, Γεωργιάδη..

14 Φεβ 2016

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ!!

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
  ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
Ο τραυματισμός - ευτυχώς όχι σοβαρός - της Ζιωγα Φερονίκης, που από τα μισά του 1ου σετ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, ανάγκασε την ομάδα να αγωνιστεί με κορασίδες και παγκορασίδες στο υπόλοιπο του αγώνα, με αποτέλεσμα να κοντράρουν δυνατά τον έμπειρο και ισχυρό αντίπαλο - με παίκτριες που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής_ και μάλιστα στο 2ο σετ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα μπορούσαν να το κερδίσουν, αφού ηττήθηκαν με 23-25!
Ήταν μια εμφάνιση των μικρών αθλητριών, που γέμισε αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συλλόγου και συνάμα να δώσουν και θετικά μηνύματα ενόψει τής προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων , που ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο!!
Το βόλεϊ της Ελασσόνας για άλλη μία απέδειξε πως δουλε΄ύει σε βάθος,εμπιστεύεται τα μικρά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, και αισθανόμαστε όλοι εμείς περήφανοι που η ομάδα μας στελεχωμένη από μικρές αθλήτριες,καταφέρνει να παίζει στα΄΄ίσια΄΄ ομάδες με ιστορία και εμπειρία στο χώρο..
Για την ιστορία η ομάδα έχασε 0-3  (20-25,23-25,17-25) αλλά κέρδισε το πάθος και την αγωνιστική εμπειρία αυτών των μικρών αθλητριών!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου,Μπελαή,Ζιώγα, Χατζηβασίλη, Παραφέστα, Παπαδοπούλοτ Ράνια, Ζιάκου,Τσιγγέλη, Κορακίδη, Τσίμπα, Μπαλογιάννη

11 Φεβ 2016

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ..

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..
ΜΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!


Με 3 ομάδες συμμετέχει ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  στο φετινό πρωτάθλημα των ομίλων Παγκορασίδων της Περιφέρειας..
Το Σαββατοκύριακο 13-14/2016 ξεκινάει το πρωτάθλημα των Β΄ ομάδων  .Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 13/02/16  οι παγκορασίδες Γ΄ έχουν ρεπό..
ενώ οι παγκορασίδες Β΄ ξεκινούν τη προσπάθειά τους την Κυριακή 14/2/16 και ώρα 14:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας , με αντίπαλο τον ΦΟΊΒΟ Γιάννουλης..
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

8 Φεβ 2016

H 15χρονη ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗτου ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ..σε δράση


ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!



                               ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!
ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ.


Την ήττα με 3-1 γνώρισε η νεανική ομάδα της Ελασσόνας στο ΩΡΑΙΌΚΑΣΤΡΟ από την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Η ομάδα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική έδειξε ένα δυναμικό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο αν και το διατηρούσε σε όλο το πρωτάθλημα δεν θα κινδύνευε με πτώση.
Αν και ξεκίνησε κακά το παιχνίδι και αφού έχασε το 1ο σετ εντούτοις στο 2ο σετ τα κορίτσια της Ελασσόνας έπαιξαν καταπληκτικά και το κέρδισαν εύκολα με 25-16.
Στο 3ο σετ παρόλο που παίχτηκε καλό βόλεϊ η ομάδα μας κόλλησε σε σημαντικά σημεία και το έχασε με 25-19..
Στο 4ο σετ και μέχρι το ….08-17,  όπου και προηγήθηκε, η Ελασσόνα παρέδωσε μαθήματα όμορφου και  ποιοτικού βόλεϊ, με σέρβις – μπλοκ να δουλεύει τέλεια.
Στο σημείο εκείνο η ομάδα έπαθε ΄΄μπλακ άουτ΄΄ με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να μειώσει 18-16..
Στο 23-24 κατ αφανέστατη μπάλα ΄΄μπλοκ άουτ΄΄ ( από την τροχιά και μόνο της μπάλας  που κατευθύνθηκε προς την οροφή του γηπέδου)  η 1η διαιτητής έδωσε άουτ ( όπως και την 4η αγωνιστική μέσα στον ΗΡΑΚΛΗ όπου η ίδια διαιτητής στο τάι μπρέικ και στο 12-12 αδίκησε την ομάδα με ανάλογο σφύριγμα).
Τελικό αποτέλεσμα 24-26!!
Τα κορίτσια όμως αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αφού μαθήτριες οι περισσότερες κοντράρανε αθλήτριες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 ( Τσιούκαρη, Αναγνώστου, Καλτρουμίδου) και απόδειξαν πως το βόλει της Ελασσόνας έχει ..συνέχεια!

Ιδιαίτερη αναφορά για την 14χρονη  ακραία ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ που χθες ήταν φανταστική !Αν και απέναντί της είχε ένα ψηλό και έμπειρο μπλοκ κατάφερε να τελειώσει  τις περισσότερες μπάλες και να αποδείξει [πως το μέλλον είναι δικό της…
25-18, 16-25, 25-17, 26-24
ΔΑΣΩ (Ιωαννίδης): Παυλίδου, Καλτουρουμίδου, Μπερμπέρογλου, Κοτέογλου, Μαρκάδα, Τσιούκαρη, Αναγνώστου (λ) / Παπάζογλου, Σολκίδου

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου, Παναγιώτου, Μπελαή, Ζιώγα, Χατζηβρίμη, Παραφέστα, Ζιάκου (λ) / Μπαλογιάννη, Τσιγκέλη, Κορακίδη