ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

31 Ιαν 2016

ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

(
Με 2 σημαντικές  νίκες, έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τις Β΄ κορασίδες του συλλόγου, καθώς επιβλήθηκαν με 3-0 και 3-2 του ΦΙΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ , και ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ , για το αντίστοιχο πρωτάθλημα κορασίδων της Περιφέρειας..
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας ξεδίπλωσαν αρκετές αρετές του ταλέντου τους και κατάφεραν να κερδίσουν δύο ομάδες , με μεγάλο όνομα στην Περιφέρεια!!
Πρόκειται για ένα τμήμα που αποτελείται από κορίτσια Β΄ Γυμνασίου και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου στις επόμενες αγωνιστικές χρονιές!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : 3-0 (25-15, 27-25, 25-18)
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: 3-2 ( 25-16, 25-23, 18-25, 20-25, 13-15)
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) Τσίμπα, Γκρουμτζια, Γεωργιάδη, Λανάρη, Χονδροθύμιου, Τσιάτσικα, Σεβαστού, Σιάτρα, Καρασούλη, Κουτσομάρκου, Γιαγκούλα,Τεγούση.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 2-3!
ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΡΟΝΙΚΗ ΖΙΩΓΑ!

 Με ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, το γυναικείο τμήμα της Ελασσόνας αγωνίστηκε, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, στην έδρα του με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, όπου και μετά από 2:45 ώρες παιχνιδιού γεμάτο ένταση και αγωνία ηττήθηκε με 2-3 σετ!
Στο τάι μπεικ μάλιστα και ενώ η Ελασσονίτικη ομάδα, έχανε με 10-14, κατάφερε να προηγηθεί και με 15- 14, αλλά η έλλειψη εμπειρίας στοίχισε στην ομάδα μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός δυνατού αντιπάλου ..
Η ομάδα για 2η αγωνιστική έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ, με μικρές αθλήτριες, γεμάτο πάθος, θέληση για βόλεϊ και αγάπη για τη φανέλα που φοράνε, και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν από τον πολύ φίλαθλο κόσμο -περίπου 300 - που βρέθηκαν στο κλειστό!!!
Για άλλη μία αγωνιστική η ΖΙΩΓΑ ήταν η καλύτερη του αγωνιστικού χώρου, αποδεικνύοντας το καταπληκτικό ταλέντο της..
Και οι τπόλοιπες παίκτριες ήταν καλές  και θετικές, για την ομάδα!
Πολύ καλή και η πασαδόρος Παπαδοπούλου, που για 2η αγωνιστική έπαιξε έξυπνα μοιράζοντας με μαεστρία το παιχνίδι της ,γεμίζοντας με πάσες και τις 3 θέσεις επίθεσης στο φιλέ!
Συγχαρητήρια κορίτσια !!!

 Τα σετ: 2-3 (19-25, 25-20, 25-12, 10-25, 17-19)

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ο., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Ζιώγα, Παναγιώτου, Παραφέστα, Ζιάκου (λ) / Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ζ., Τσιγκέλη, Κορακίδη
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Παναγιάρη): Προβίδα, Γεωργοπούλου, Τόλιου, Γιάννη, Χατζηχριστοδούλου, Βουλγαράκη, Κότσιρα (λ) / Μακράκη, Γατσά, Παπαθεοδώρου

24 Ιαν 2016

ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ!



ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΖΙΩΓΑ – ΖΙΑΚΟΥ ..


Έξοχη εμφάνιση και εύκολη επικράτηση με 3-0 για την γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, όπου την Κυριακή κέρδισε τον ΠΗΓΑΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, στο κλειστο γυμναστήριο Πολίχνης!
Τα κορίτσια της Ελασσόνας δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και με υπέροχο σερβίς και την ΖΙΩΓΑ σε υπεροχη ημέρα να ΄΄σκοτώνει΄΄ στην επίθεση, έφυγαν με το ΄΄2πλο΄΄ από την Πολίχνη!
Για άλλη μία αγωνιστική η ομάδα παρατάχθηκε με 16 χρονών μέσο όρο ηλικίας , αθλήτριες,
Και στο 3ο σετ μάλιστα αγωνίστηκαν στην εξάδα οι 4 παγκορασίδες – ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΡΑΚΙΔΗ,ΤΣΙΓΓΕΛΗ και ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ- οι οποίες τα πήγαν περίφημα..
Σταθερή αξία η ΖΙΑΚΟΥ, η οποία αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά την απόδοσή της..
Πήγασος Πολίχνης - ΓΣ Ένωση Ελασσόνας 0-3 (18-25, 17-25, 13-25)

Πήγασος (Πιπερίδης): Ματσαρόκη, Ρόζου, Τσαπαρίδου, Τσολακίδου, Γαΐτη, Καλαϊτζίδου, Αποστολίδου (λ) / Ιωαννίδου, Διωνά, Αναστασιάδου
Ελασσόνα (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ουρ., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Ζιώγα, Παναγιώτου, Παπαφέστα, Ζιάκου (λ) / Παπαδοπούλου Ζ., Μπαλογιάννη, Κορακίδη, Τσιγγέλη

22 Ιαν 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τη πίτα τους έκοψαν οι γυναίκες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στο όμορφο περιβάλλον του μεζεδοπωλείου ΄΄ΖΗΚΟΣ΄΄ .
Μετά από το γεύμα ,που ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΓΓΛΕ, τα κορίτσια, παρουσία της διοίκησης του τμήματος βόλει, ΤΣΙΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟ,ΚΟΡΑΚΙΔΗ ΚΩΣΤΑ και ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, έκοψαν τη πίτα τους όπου η διοίκηση ευχήθηκε στις αθλήτριες ότι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή,αλλά και αθλητική, να είναι γερές και υγιείς μέσα στους αθλητικούς χώρους και η καινούργια χρονιά να του φέρει ότι τους στέρησε ο προηγούμενος!
Τυχερή της βραδιάς η μικρή αθλήτρια Παπαδοπούλου Ζω, όπου και κέρδισε το φλουρί και το οποίο περιέχει ένα δωράκι από την διοίκηση..
Η βραδιά συνεχίστηκε με άφθονο κέφι και φαγοπότι.
Τέλος η διοίκηση  του τμήματος βόλεϊ,ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του   μεζεδοπωλείου ΄΄Ο ΖΗΚΟΣ΄΄ για την υπέροχη βραδιά που πρόσφερε στην ομάδα!




18 Ιαν 2016

ΗΤΤΑ ΜΕ 2-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ


Την ήττα με 3-2 γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , από τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ,για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής
Με την ήττα αυτή η ομάδα της Ελασσόνας βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Β΄ εθνική!
Αν και πήρε το 1ο σετ πολύ εύκολα η Ελασσονίτικη ομάδα με 25-16,εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς μετά και από την κατάκτηση και του 3ου σετ με 25-20 , οι αθλήτριες της ομάδας δεν έδειξαν το ανάλογο πρόσωπο και παρότι στο 4ο σετ έχαναν με 14-5 κατάφεραν με την νεαρή _ 14χρονη_ Χατζηβασίλη να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά στο ΄τέλος και μετά από 4 χαμένες επιθέσεις της Κατσαρέ, που αντικατέστησε την Χατσηβασίλη, η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ  να κατακτήσει το 4ο σετ και ουσιαστικά να διατηρήσει τη διαφορά των 5 πόντων που του δίνει ισχυρό πλεονέκτημα παραμονής στην κατηγορία..
Στο τάι - μπεικ η εξάδα βασίστηκε μόνο σε παγκορασίδες και κορασίδες, οι οποίες το πάλεψαν ,ισοφάρησαν ως και 12-12, αλλά  η απειρία τους στοίχισε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 σετ.
Μοναδικό κέρδος οι μικρές που αγωνίστηκαν στο τάι - μπρέικ, αλλά και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δείχνοντας αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και θέληση για παραμονή της ομάδας,στοιχεία που έλλειπαν από μεγαλυτερες παίκτριες !!
Ιδιαίτερη αναφορά στην νεαρή ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ η οποία μπήκε αλλαγή και κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει απειλητική η ομάδα , από τη ζώνη 4!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ρ.: 1 άσσο , 1/3 επιθ 5/8 άμυνες..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ : 2 άσους, 8/14επιθέσεις..14/18 άμυνες 75% υποδοχή ..
ΖΙΩΓΑ: 1 ασσο, 9/23 επιθ, 4 μπλοκ 4/8 αμυνες
ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ: 1/8 επιθ, 4μπλοκ, 2/6 αμυνες 
ΖΙΑΚΟΥ: 65% υποδοχή, 16/25 αμυνες
ΜΠΕΛΑΗ : 3 άσους ,2/6 επιθεσεις 2 μπλοκ 2/8 άμυνες
ΚΑΤΣΑΡΕ: 2 ασους ,14% υποδοχή , 2/9 άμυνες , 4 / 21 επιθέσεις
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ: 2 άσους, 2/7 άμυνες 5/11 επιθέσεις 1 μπλοκ..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Κατσαρέ, Μπελαή, Ζιώγα, Παναγιώτου, Παραφέστα, Ζιάκου,Τσιγγέλη,Κορακίδη, Παπαδοπούλου Ζ, Χατζηβασίλη, Μπαλογιάννη..