ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

11 Δεκ 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 0-3 ΣΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ
 ΤΣΙΜΠΑ ΕΡΙ ΚΑΙ ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Μία σημαντική νίκη , σε μία δύσκολη έδρα, πέτυχε για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ γυναικών , ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ επί του ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Ελασσόνα καθώς οι γηπεδούχες εκμεταλλευόμενες την έδρα τους , κατάφεραν με δυνατή πίεση στο σέρβις να ξεφύγουν ως και 7 πόντους, αλλά σιγά σιγά τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου ΄΄επανήλθαν΄΄ και με διαρκής αντεπίθεση κυρίως στο μπλοκ και με την είσοδο των Τσίμπα και Παπαδοπούλου Ράνια, ανέτρεψαν τη διαφορά και επικράτησαν στο σετ με 25-22!
Τα άλλα δύο σετ ήταν απλή διαδικασία για τον Γυμναστικό καθώς, με απόλυτο μπλοκ και ισχυρότατο σέρβις  οι διαφορές έφταναν και σε διψήφιο νούμερο..
Υπέροχες και επιβλητικές, οι έμπειρες της ομάδας ΜΠΟΥΣΙΑ και ΔΙΡΒΑ , αλλά σημαντικότατη η παρουσία της Τσίμπα - καθώς πέτυχε 11 πόντους - και ειδικά της Παπαδοπούλου Ράνιας, όπου μοίρασε με μαεστρία τις ΄΄μπάλες΄΄ στις ζώνες επίθεσης!
Τα σετ : 22-25, 16-25, 17-25..
Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται και ήδη, από αγώνα σε αγώνα, τα ΄΄πράγματα΄΄ καλυτερεύουν,  καθώς η φετινή ομάδα, αποτελείται κατά το 60% από νέα κορίτσια , ταλαντούχα βέβαια,αλλά άπειρα και είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί η χημεία με τις πιο έμπειρες, που σίγουρα θα παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο στο παρκέ!
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Ζιάκου, Δίρβα, Διβράμη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη,Παναγιώτου, Μπούσια, Κορακίδη,Τσίμπα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.