ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

6 Δεκ 2015

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3-0 ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ  ΜΕ 3-0 ..
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ





Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 σετ για το τμήμα κορασίδων, όπου στην έναρξη του πρωταθλήματος , ξεκίνησαν με το δεξί και με μία φανταστική απόδοση επιβλήθηκαν του αντιπάλου της με 3-0 σετ..
Όπως και οι νεάνιδες έτσι και οι κορασίδες φανερώνουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με ομοιογένεια και απίστευτη δυναμικότητα!!
Μορφή του αγώνα η Παναγιώτου, όπου με περίσσεια αγωνιστική ωριμότητα, έδωσε τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση καθώς ήταν αλάνθαστη και στην υποδοχή και άμυνα!
Αλλά πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση και από την 13χρονη Κορακίδη, η οποία, ήρθε από τον πάγκο στα μισά του 2ου σετ ,και κατάφερε να κερδίσει αρκετούς σημαντικούς πόντους στην επίθεση και το μπλοκ..
Τα σετ: 25-16,25-22.25-16..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ) Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Μπελαή, Παπαδοπούλου  Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Γεωργιάδη, Λανάρη, Κορακίδη..

Εξάλλου τέρμα στον θεσμό του κυπέλλου για τον ΓΣΕΈΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς για τη Β΄ φάση αποκλείστηκε από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 3-1 σετ!!
Ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλές νεαρές αθλήτριες , αφού την ομάδα δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου αλλά η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και σαν βασικός στόχος είναι η παραμονή στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ..

ΤΑ ΣΕΤ : 14-25, 25-23, 25-21, 24-26