ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Αυγ 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ .




ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΥ
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κος ΛΕΚΚΑΣ 






Την πρώτη προπόνηση  με αγιασμό, πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης!
Όλες οι παίκτριες παλαιές και νέες έδωσαν το παρόν , και από την πλευρά της η διοίκηση , αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες , στην συνέχεια αναλύθηκαν οι φετινοί στόχοι της ομάδας!!
Στη συνέχεια ο προπονητής κος Παναγίωτου, που θα έχει ως βοηθό την πτυχιούχο φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ κα Παπαδοπούλου Ελπίδα, ανέλυσε τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, ζητώντας από τις παίκτριες να διατηρήσουν πνεύμα ομοιογένειας και πειθαρχίας ,συστατικά απαιτούμενα για την εύρυθμη λειτουργία της κάθε ομάδας.
Παρούσα  στην προπόνηση και το καινούργιο μέλος της ομάδας η κυρία ΠΙΤΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, πτυχιούχος ψυχολογίας καθώς θα συμβουλεύει και θα ασχολείται με θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Μία παράμετρος αρκετά σοβαρή καθώς η φετινή ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες 13 έως 23 ετών , και η συμβολή μιας επιστήμονος πάνω σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας είναι σημαντική.
Σημαντική όμως και η παρουσία του Δημάρχου κου ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΥ ΝΙΚΟΥ καθώς και του αντιδημάρχου κου ΛΕΚΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που με την συμβολή τους, ιδιαίτερα τη περσινή χρονιά, κατέστησαν το τμήμα βιώσιμο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Παρούσα φυσικά και η υπόλοιπη διοίκηση -ΤΣΙΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΣ,ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΛΙΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ,που με τη σειρά τους και αυτοί ευχήθηκαν στο τμήμα καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!


23 Αυγ 2015

Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.




 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή της Παππά, στον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, αφού στο παρά πέντε΄΄ των μεταγραφών η Ελασσονίτικη ομάδα, απόκτησε την Θεσσαλονικιά ακραία, στο ρόστερ της.
Έτσι λοιπόν , έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η μεταγραφική περίοδος για την Ελασσονίτικη ομάδα και πλέον όλα, είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας , που έχει προγραμματιστεί για τις 24/08 στο κλειστό γυμναστήριο.
Η Βαρβάρα Παππά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995 ,έχει ύψος 1,80 μ και αγωνίζεται ως ακραία.
Ξεκίνησε το βόλεϊ το 2003  στον  ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , όπου και αγωνίστηκε έως και το 2011!
Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ , όπου και αγωνίστηκε για 3 χρόνια, έως και το 2014!
Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Α΄ ΕΣΠΑΑ , και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας την  άνοδο στην Β΄ Εθνική..
Η διοίκηση και ο προπονητής καλωσορίζουν την αθλήτρια στην ομάδα και της εύχονται καλό πρωτάθλημα , με υγεία!

20 Αυγ 2015

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/8 Η΄΄ΠΡΩΤΗ΄΄ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

  
Διακοπές τέλος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,καθώς τη Δευτέρα 24/08 και ώρα 19:30 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι αθλήτριες της φετινής ομάδας θα παρευρεθούν για την έναρξη της προετοιμασία της αγωνιστικής χρονιά 2015-16..
Μία χρονιά ιδιαίτερη για τον σύλλογο αφού η ομάδα απαρτίζεται από καινούργια πρόσωπα αλλά και θα συμμετάσχει στο βόρειο όμιλο με ιδιαίτερα δύσκολες ομάδες!
Το 1ο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό στο ανοιχτό γήπεδο της πόλης, με ασκήσεις κυρίως αερόβιας μορφής και φυσικής κατάστασης (νευρομυικής  συναρμογής, ιδιοδεκτικότητας και ευλυγισίας).
Παράλληλα θα γίνονται και ασκήσεις τεχνικής μέσα στο παρκέ.
Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας θα προστεθεί και η απαραίτητη μυϊκή ενδυνάμωση που σε συνδυασμό και με την τακτική θα αποτελέσουν την΄΄τελικήευθεία΄΄ της προετοιμασίας πριν τα φιλικά!!
Έτσι λοιπόν καλούνται όλες οι αθλήτριες να παρευρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τη Δευτέρα 24/8 και ώρα 19:30 όπου η διοίκηση θα καλωσορίσει τις παίκτριες και θα θα ανακοινωθεούν οι στόχοι της φετινής χρονιάς!!

5 Αυγ 2015

Με ντέρμπι ξεκινά ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Με ντέρμπι ξεκινά ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ τη συμμετοχή του, 

στην Α2 Εθνικη κατηγορία. 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση της Α2 Γυναικών, Β Όμιλος, 2ος Υποόμιλος. Η ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για 4η χρονιά στην ιστορία της συμμετέχει στον 2ο όμιλο του ΒΌΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ.

Με το καλημέρα, η ομάδα της Ελασσόνας, αντιμετωπίζει την ΕΑΛ στο τοπικό ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί στην Νεάπολη της Λάρισας!



Οι αγωνες της ομαδας εχουν ως εξής:

1η -- ΕΑΛ –ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
2η -- ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΛΑΓΚΑΔΑΣ
3η – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ.  - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
4η -- ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΛΙΧΝΗ
5η – ΑΣΚ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6η - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
7η – Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
8η – ΡΕΠΟ
9η - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ



Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου Α2 Γυναικών
2ος υποόμιλος