ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Φεβ 2015

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

3-0 ΣΕΤ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ!

 Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα νεανίδων του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αφού στον μικρό τελικό του ''final four'' νεανίδων, της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας ,κατετάγησαν τρίτες, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Αντίπαλη η ομάδα της Αργούς Βόλου, όπου και η Ελασσονίτικη ομάδα -αν και έπαιζε με βασικές ελλείψεις - επικράτησε με 3-0 σετ : 25-12, 25-20, 25-21..
Μία ακόμα διάκριση για το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου ,που έπειτα από την άνετη παραμονή των γυναικών στην Α2 Εθνική  κατηγορία,αποδεικνύεται πως ο σύλλογος δουλεύει σε βάθος και έχει καταταχθεί,στους πλέον δραστήριους και δυναμικούς συλλόγους, στο άθλημα του βόλει.
Άλλη μία διάκριση όμως και για τη πόλη της Ελασσόνας , αφού εκτός από τη συμμετοχή σε εθνικές κατηγορίες ο Σύλλογος προβάλλει την πόλη και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !
ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΤΣΙΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ!!  
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:
Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Μπελαή, Κόμη,Παναγιώτου, Πίγκα, Λέκκα, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ράνια,

15 Φεβ 2015

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΡΙΤΑ!!


Αν και προηγήθηκε με 20-12 και 23-17 επί της Πατρινής ομάδας εντούτοις η χαλαρότητα και η υποτίμηση της αντιπάλου ομάδας συντέλεσαν στην απώλεια του 1ου σετ με 27-25..
Μία εξέλιξη που επηρέασε αρνητικά στην απόδοση της ομάδας και σε συνδυασμό και του πολύωρου ταξιδιού έδωσαν την δυνατότητα στην Πατρινή ομάδα να επιβληθεί και στο 2ο σετ  με 25-20..
Κάπου εκεί όμως η λύση ήρθε από τον πάγκο και συγκεκριμένα από την 15χρονη Παναγιώτου που μπήκε ως αλλαγή και έδωσε αυτοπεποίθηση με το σέρβις και τις άμυνες της στην ομάδα, και η κατάκτηση του σετ ήταν θέμα χρόνου με 25-13..
Το ίδιο σκηνικό και στο 4ο σετ με την Ελασσονίτικη ομάδα να κάνει πραγματικό περίπατο με σκορ 25-14..
Στο τάι μπρέικ και πάλι η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε και επιβλήθηκε με 15-7!!
Ήταν ένα παιχνίδι που δίδαξε στις παίκτριες του Παναγιώτου ,πως δεν πρέπει να υποτιμάται κανείς αντίπαλος και μάλιστα μία ομάδα που παίζει τα πάντα για τη σωτηρία της και πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με την ίδια σοβαρότητα!!
Πολύ καλή εμφάνιση και της Τζιούργκανου!
Τα σετ : 27-25, 25-20, 13-25,14-25,7-15..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Αθανασιάδου, Παναγιώτου Ζιάκου Παπαδοπούλου, Δίρβα, Κατσαρέ, Κασσελούρη,Παπακώστα, Τζιούργκανου 

1 Φεβ 2015

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

3-0 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!


Με τον πρώτο και αήττητο της βαθμολογίας  Φιλαθλητικό,αγωνίστηκε για την 14η αγωνιστική η γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ!
Η ομάδα 'εδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο κατά διαστήματα, αλλά η ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ σαφώς ανώτερη, κατάφερε στα καθοριστικά σημεία του αγώνα, να είναι πιο αποφασιστική και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι.
Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για την ΕΛΑΣΣΟΝΑ, όπου την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και επιθυμία όλων είναι, μία καλή εμφάνιση και βασικός στόχος,η κατάκτηση των τριών βαθμών!
Τα σετ 25-19,25-17,25-17

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ( Παναγιώτου) Αθανασιάδου, Κατσαρέ,Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου,Παναγιώτου,Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ο., Πίγκα, Πλιάκα..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

3η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ (Β΄) ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!


Με νίκη 3-0 σετ συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα το τμήμα κορασίδων του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Αντίπαλος η (Β) ομάδα  κορασίδων των ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ.
Το θετικό όμως ήταν η χρησιμοποίση τριών 13χρονων αθλητριών ( Μπαλογιάννη Μαρία, Τσιγγέλη Νίκη, Χατζηβασίλη Δήμητρα) γεννημένες το 2001 όπου και αγωνίστηκαν υπέροχα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
Άλλωστε ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι από τους συλλόγους που δίνει ευκαιρία σε μικρές αθλήτριες ώστε να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον .
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός των διαχρονικών πλασαρίσματων στα φάιναλ φορ των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Περιφέρειας!
Εξάλλου και στη γυναικεία ομάδα αγωνίζονται κορίτσια ΄΄βγαλμένα΄΄ από τα σπλάχνα της ομάδας!
Τα σετ: 17-25, 12-25, 14-25..

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ( Παναγιώτου) Μπαλογιάννη, Τσιγγέλη,Λέκκα, Χατζηβασίλη, Παναγιώτου,Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ου., Πίγκα