ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Νοε 2014

ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΄ΟΧΤΑΔΑ ΄΄ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ!!



Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι νεάνιδες του συλλόγου με τη νίκη τους 3-0 σετ εκτός έδρας με τον ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ.
Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου αγωνίστηκαν ικανοποιητικά σε όλη τη προκριματική φάση και πήραν μία πανάξια πρόκριση, στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας.
Επόμενος στόχος τώρα είναι η πρόκριση στο final four  της διοργάνωσης.
Η δυναμική και η ποιότητα των παικτριών της ομάδας αφήνουν πολλές ελπίδες για κάτι τέτοιο και όλοι στο σύλλογο πιστεύουν πως το συγκεκριμένο τμήμα θα έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία!
Ο αγώνας με τον Τύρναβο δε αντέχει σε κριτική αφού η Ομάδα της Ελασσονας ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δίκαια επικράτησε της αντιπάλου της.
Τα σετ: 25-9, 25-13,25-15..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Λαναρη, Ππαιωάννου, Πίγκα..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ:

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =1-3
ΓΣ.Ε.ΕΛΣΣΟΝΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ = 3-2
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =3-0
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΕΑΛ = 2-3
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ =3-0

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Η ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 0-2!
ΗΤΤΗΘΗΚΕ 3-2 ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ!


Άγγιξε την έκπληξη ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ,αφού στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου και με μία ομάδα που μοναδικός στόχος της, είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική, η ομάδα της Θεσσαλίας κατάφερε να σπάσει το αήττητο των βαθμών του ισχυρού Πορφύρα.
Η Ελασσονίτικη ομάδα, έδειξε ένα πολύ δυναμικό και καλοδουλεμένο σύνολο,μπήκε στον αγώνα χωρίς άγχος , και με κύριο όπλο την υποδοχή, που άγγιξε σχεδόν το τέλειο - 75% -  επικράτησε στα δύο σετ ,χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια  για παραμονή στην κατηγορία.
Η πίεση της έδρας όμως και η ποιότητα του Πορφύρα ,λύγισαν την ομάδα του Παναγιώτου,  με αποτέλεσμα, η Πειραιώτικη ομάδα να επικρατήσει  του αγώνα με 3-2 σετ!
Σίγουρα, πρόκειται για μία δυναμική παρουσία  ,δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον της  στην κατηγορία.
Θα πρέπει όμως, όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζει  η ομάδα με σοβαρότητα,  αφού οι δυνατότητες , είναι πολύ μεγάλες!
Επόμενο παιχνίδι για τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΌ , με την ομάδα της Καλαμάτας, τον ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ, όπου με την βοήθεια του κόσμου ,θα επιδιώξει την νίκη ,που θα την ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία του ομίλου!
Από τις παίκτριες δεν υστέρησε καμία, όλο το σύνολο λειτούργησε φανταστικά, σε όλους τους τομείς ,αλλά μένει η πικρία του 4ου και 5ου σετ, όπου η ομάδα δεν πίστεψε σε κάτι καλύτερο !
Τα σετ: 24-26,25-23,25-18, 15-25 ,5-15!
Η σύνθεση της ομάδας:
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου) Πλιάκα, Αθανασιάδου, Ζιάκου, Δίρβα, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ., παπαδοπούλου Ρ., Κιούση.

27 Νοε 2014

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΑΣ


Στον Πειραιά με την αήττητη ομάδα του Πορφύρα, αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η Ελασσονίτικη ομάδα, θα αγωνιστεί σε μία πολύ ισχυρή έδρα, αφού η ομάδα του Πορφύρα, είναι αήττητη στην έδρα της, αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία της, και μαζί με τον Φ.Λαρισαϊκό φαντάζουν, τα απόλυτα φαβορί, για την άνοδο στην Α1.
Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και το σίγουρο είναι, πως τα κορίτσια της Ελασσόνας,  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. 
Μία αναμέτρηση, στην οποία θα αγωνιστούν χωρίς άγχος με κύριο και βασικό σκοπό, να φύγουν με κάτι θετικό από την δύσκολη έδρα του Πορφύρα.
Μοναδικό πρόβλημα η απουσία της κεντρικού Μπελαή, η οποία αναρρώνει από τον τραυματισμό της.
Η αποστολή για τον Πειραιά θα είναι η εξής:
Πλιάκα,Ζιάκου,Δίρβα, Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Τζιούργκανου,Παπακώστα, Παναγιώτου,Κιούση,Ππαδοπούλου Ζ.,Παπαδοπούλου Ρ., 

22 Νοε 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ : 3-0!

ΤΗΝ 3η ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΠΑΝΗΓΎΡΙΣΑΝ 
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ !!

Εύκολα επικράτησε του αντιπάλου της, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, η ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε4 κριτική ,καθώς η Θεσσαλική ομάδα αγωνίστηκε πολύ δυναμικά ,πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλό της στο σέρβις -σημειώνοντας 19 άσσους- και τελικά σημείωσε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Το θετικότερο όμως ήταν πως αγωνίστηκαν όλες οι μικρές αθλήτριες της αποστολής, παίρνοντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α2.
Τα σετ :25-7,25-17,25-9....
Διααιτητές του αγώνα οι κύριοι: ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ και ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Παναγιώτου,Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου, Λέκκα και Πλιάκα.


20 Νοε 2014

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η Ελασσονίτικη ομάδα θα επιδιώξει την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα που θα την απομακρύνει και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις.
Κάλεσμα της διοίκησης στον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας , να βοηθήσει την ομάδα και με κεντρικό σύνθημα ΄΄όλοι μαζί για τη νίκη΄΄ να βοηθήσουμε τα κορίτσια του συλλόγου στην προσπάθεια τους !!

19 Νοε 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΙ!!!

10406652_10150500867979959_132772292947511013_n
“Άρωμα” παλιών καλών εποχών του ελληνικού βόλεϊ ανάβλυσε η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών, ΓΣ Χαλανδρίου- ΓΣ Ένωση Ελλασόνας, καθώς τρεις εκλεκτές αθλήτριες του ελληνικού βόλεϊ βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από πολλά χρόνια.
Και οι τρεις τους λοιπόν είναι υπέροχες. Και κυρίως «μάχιμες» υπηρετώντας ακόμη από άλλα πόστα πλέον, το αγαπημένο τους άθλημα. Ο λόγος για τις Γιούλα Δίρβα, Μαρία Κανακούδη και Βέρα Καλλιγέρη, που στο περιθώριο του αγώνα του Παπάγου είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και να θυμηθούνε τα παλιά.
Πρώτη και καλύτερη η Δίρβα, που μετά την λαμπρή της καριέρα στα σαλόνια της Α1 γυναικών με Ολυμπιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΕΑ Λάρισας, Πανελλήνιο, Κερατέα, Απολλώνιο Κερατσινίου, αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Ελλασόνας. Με 107 συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών η 37χρονη άσος αποτελεί ως μία από τις καλύτερες κεντρικές του ελληνικού βόλεϊ, στολίδι για την Α2 Γυναικών και πρότυπο για τις νεαρές συναθλήτριές της και όχι μόνο!
ea larisas_retro_dirva
Μαζί της βρέθηκε μετά από 14 χρόνια και η πρώην συναθλήτριά της στην ΕΑ Λάρισας, Μαρία Κανακούδη (όρθια δεξιά στη φωτό), με την οποία, μαθητριούλα ακόμη τότε η Δίρβα, πανηγύρισαν την ιστορική άνοδο της ΕΑΛ στην Α1 Γυναικών. Η Κανακούδη, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Λάρισας για μία τριετία, βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της την τότε νεανική ομάδα της Θεσσαλίας να ακολουθήσει μία σημαντική πορεία.
Με την βοήθεια λοιπόν της κυρίας που εδώ και δύο μήνες εμπιστεύεται το σωματείο του ΓΣ Χαλανδρίοα να μάθουν βόλεϊ στα παιδιά της, η άσος της Ελλασόνας, ταξίδεψε αρκετά χρόνια στο παρελθόν και θυμήθηκε όμορφες στιγμές: «Χάρηκα πάρα πολύ που είδα της Μαρία» επεσήμανε με ενθουσιασμό στο Volleyplanet.gr η αειθαλής μπλοκέρ και συμπλήρωσε ότι «μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς τότε όλη η ομάδα αποτελούνταν από μαθήτριες. Πραγματικά πολύ ωραία χρόνια και η ίδια όμως ήταν πολύ καλή και άριστος χαρακτήρας. Χάρηκα πολύ που την είδα και κυρίως που με πήγε πολλά χρόνια πίσω (γέλια)».
Από την όμορφη αυτή παρέα, που πολλές φορές ανοίγει και κουβεντούλα μέσω Facebook, δεν θα μπορούσε να λείψει και η κουμπάρα της Δίρβα, η Βέρα Καλλίγερη (Νο 7 στη φωτό). «Την Βέρα την παντρέψαμε εγώ, η Μεμετζή και η Νικολού. Ήμασταν συναθλήτριες την πρώτη μου χρονιά στον Πανελλήνιο το 2006-2007, μαζί με την Ελένη (σ.σ Μεμετζή), τις Λαμπρινίδου, Τέζα, Μπάμπουλι κ.α» υπογράμμισε με νοσταλγία η αθλήτρια σύμβολο της Ελασσόνας, για την πρώην διεθνή άσο, που μολονότι πλέον έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια, ασχολείται ακόμη με την προπονητική.
panellinios_retro
Τέλος αναφερόμενη στην νεοφώτιστη ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου στην Α2 Γυναικών η Βάγια Δίρβα τόνισε πως «μολονότι την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, δεν είχε παίξει καλά, πιστεύω πως είναι καλή ομάδα και εκτιμώ ότι θα πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις».
ΦΩΤΟ: www.gsh-volley.gr
Πηγή: volleyplanet.gr

16 Νοε 2014

ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό της Ελασσόνας , η νεοσύστατη ομάδα των παγκορασίδων Β΄ επιβλήθηκε με 3-1 εναντίον του ΓΣ.ΒΟΛΟΥ!
Η ομάδα της Τζιούργκανου Αλεξάνδρας που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημά της,  επιβλήθηκε της Βολιώτικης ομάδας με 3-1 σετ δείχνοντας δείγματα του ταλέντου της  και σίγουρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης!
Τα σετ :25-15, 25- 16, 21-25, 25-20..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Τζιούργκανου) Χονδροευθυμίου ,Μπακρατσά,Μπακρατσά, Κουτσομάρκου, Κωστίκα, Γκουνού, Τσίμπα, Σιάτρα,Καρασούλη, Ρέντα,Γαλάρα,Ψύρρα, Πάσχου,Τζιούργκανου,Τεγούση..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - 3-0 ΤΟΝ ΓΣ.ΒΟΛΟΥ.


Νίκη με έξοχη εμφάνιση, για τις παγκορασίδες της Ελασσόνας, καθώς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος σημείωσαν την 5η νίκη τους απέναντι στον ΓΣ.ΒΟΛΟΥ, παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο βόλει.
Οι αθλήτριες της Άννας Παναγιώτου ,αγώνα με αγώνα, γίνονται ακόμα καλύτερες αποδίδοντας όμορφο βόλει  και συνεχίζουν δυναμικά στον όμιλό τους.
Τα σετ 25-13, 25-17,25- 16..

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου Άννα) Μπαλογιάννη, Λέκκα, Διβράμη,Χατζηβασίλη,Πίγκα,Λανάρη Στ, Κορακίδη,Καζαντζή,Γεωργιάδη,Γκρούμτζια,Γιαγκούλα,Τσιγγέλη, Λανάρη Αθ.



ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ..3-0 ΤΟΝ ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!!



Την 3η τους νίκη σε 4 αγώνες σημείωσαν οι νεάνιδες του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στα πλαίσια της προκριματικής φάσης  της συγκεκριμένης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Περιφέρειας .
Η ομάδα του Παναγιώτου Βάιου απέδωσε όμορφο βόλει, με τέλεια σχεδόν υποδοχή, με καταπληκτικό σερβίς και κυρίως άριστο αγωνιστικό ρυθμό!
Μία νίκη που τη φέρνει με το ένα πόδι στην φάση των ΄΄οχτώ΄΄, αφού στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ( με ΕΑΛ και ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ) χρειάζεται μία νίκη.
Όλες οι παίκτριες είχαν φανταστική απόδοση αγωνίστηκαν συγκεντρωμένες καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη!
Τα σετ : 25-11, 25-19, 25-12..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαιωάννου, παπαδοπούλουΡάνια, Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Πίγκα, Κόμη, Παπακώστα..

HΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.


Την ήττα με 3-0 σετ (25-22,25-16,25-23) γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στην Αθήνα στο γήπεδο του Παπάγου (τυπικά έδρα του Γ.Σ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).
Η Ελασσονίτικη ομάδα, παρόλο το κουραστικό ταξίδι, ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στο 1ο και 3ο σετ όπου στο μεν 1ο σετ το σκορ ήταν 22-22 και στο 3ο σετ αν και προηγήθηκε με 22-21 εντούτοις το δυνατό μπλοκ της Αθηναϊκής ομάδας έδωσαν τη νίκη με 3-0 σετ!
Στο 2ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας δεν είχε καλό ρυθμό και δίκαια το έχασε με 25-16.
Ήταν μία ήττα από έναν δυνατό αντίπαλο,και στο Ελασσονίτικο στρατόπεδο εστιάζουν πλέον τη προσοχή τους, στο επόμενο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Πατρών, όπου και θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.
Η σύνθεση του συγκεκριμένου αγώνα για τον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ήταν:
(Παναγιώτου) Αθανασιάδου,Κατσαρέ,Παπακώστα,Δίρβα, Παναγιώτου, Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Κασσελούρη , Κιούση , Παπαδοπούλου,Μπελαή,Πλιάκα.
Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί τον ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη στην Ελασσόνα. 

14 Νοε 2014

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΑΛ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-3

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

LIVE 

ΓΣ Χαλανδρίου-ΓΣ Ένωση Ελασσόνας 



web ball


Δείτε σε live streaming, το Σάββατο  15 Νοεμβρίου, στις 17.30, τον αγώνα για την Α2 Γυναικών, ΓΣ Χαλανδρίου-ΓΣ Ένωση Ελασσόνας. Ο αγώνας είναι για η 5η αγωνιστική του Β' όμιλου και διεξάγεται στο κλειστό του Παπάγου.
Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming  στην  από το κανάλι sports on air στην διέυθυνση:
http://www.sportsonair.gr/index.php/web-tv/1256-gs-halandriou-gs-enosi-elassonas-15-11-14

13 Νοε 2014

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ..


Στην δύσκολη και αήττητη έδρα του ΓΣ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αγωνίζεται ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας γυναικών.
Για την ομάδα της Ελασσόνας,  είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς, αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ΄΄έβγαλε΄΄ ένα δύσκολο πρόγραμμα και καλείται τώρα στην Αθήνα, να παίξει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την ισχυρή εντός έδρας ομάδα του ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν με με μοναδική απούσα την Κιούση , η οποία αναρρώνει από τον τραυματισμό της στον αγώνα με την ΕΑΛ.
Η αποστολή της ομάδας εκτός απροόπτου θα είναι:
Πλιάκα,Κατσαρέ, Δίρβα, Παπακώστα,Τζιούργκανου, Ζιάκου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ.. Μπελαή, Κασσελούρη..Αθανασιάδου.


8 Νοε 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ


ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ .

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΤ!
ΑΧΤΥΠΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 
ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!!


Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας, στο τοπικό ντέρμπι με 3-0 σετ.
Για την Ελασσονίτικη ομάδα ήταν το 2ο κατά σειρά ντέρμπι αφού την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την ΕΑΛ!
Μία ήττα, που ήρθε φυσιολογικά, από έναν ισχυρό αντίπαλο - ενισχύθηκε με 10 μεταγραφές -  παρόλο που η ομάδα για 2 σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστική και στην οποία στοίχησαν, η απουσία της Κιούση και ο τραυματισμός της Κατσαρέ!
Στο 1ο σετ η Ελασσόνα ξεκίνησε πολύ δυνατά οδηγώντας το σκορ έως το 19 - 17 , αλλά το δυνατό μπλοκ του Φιλαθλητικού ΄΄κράτησε΄΄ σε πολλές φάσεις και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιθέσεις επέφεραν το τελικό σκορ του σετ στο 25-20.
Το 2ο σετ το κατέκτησε ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ κυριαρχώντας ολοκληρωτικά με 25-16.
Στο 3ο σετ αν και η Λαρισινή ομάδα ξέφυγε στο σκορ , εντούτοις η ομάδα του Γυμναστικού μείωσε αρκετά τη διαφορά -21-19 - αλλά και πάλι με τον Φιλαθλητικό να βρίσκει τις επιθετικές λύσεις και να κατακτά και το 3ο σετ αλλά και τον αγώνα με 3-0 σετ!
Στο 3ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας, αγωνίστηκε με 4 κορασίδες - γεννημένες το 1999 - και τα κατάφεραν καλά αφού σταθήκαν ανταγωνιστικά!
Τελικά ήταν μία ήττα, λίγο πολύ αναμενόμενη, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βγάλει την ομάδα από τους στόχους της ,αλλά να παλέψει και στα επόμενα παιχνίδια με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα .
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ,ΑΝΤΩΝΟΥΛΗ.
Τα σετ 21-25,16,25,20-25..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Αθανασιάδου,,Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου,Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Πλιάκα..

7 Νοε 2014

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ!

ΚΑΤΣΑΡΕ  ΚΑΙ ΚΙΟΥΣΗ ΑΠΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!!


Μετά την εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Λάρισα, επί της ισχυρής ΕΑΛ, το πρόγραμμα επιφυλάσσει άλλο ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του αήττητου και δυνατού ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η έτερη ομάδα της Λάρισας,  στην μεταγραφική περίοδο, ενισχύθηκε με 8 παίκτριες και βασικός της στόχος είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική!
Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετός κόσμος ,τόσο από την Λάρισα όσο και φίλαθλοι από την Ελασσόνα.
Άλλωστε τα παιχνίδια αυτά λόγω του χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι,  αποκτούν ιδιαίτερη σημασία!
Η ομάδα της Ελασσόνας παρόλα τα σημαντικά προβλήματα ,λόγω τραυματισμών , θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης και το σίγουρο είναι πως οι παίκτριες του Βάιου Παναγιώτου θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους , ώστε να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση..
Η αποστολή του αγώνα για την Ελασσόνα θα είναι εκτός απροόπτου:
ΔΙΡΒΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΠΛΙΑΚΑ, ΖΙΑΚΟΥ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ρ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.Ζ, ΜΠΕΛΑΗ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ,και ΛΕΚΚΑ.

2 Νοε 2014

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΓΣ.ΑΛΜΥΡΟΣ 1-3

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE:

ΕΑΛ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-3 ΣΕΤ..

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!
ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ 0-1 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞΟΧΑ !!
ΔΙΡΒΑ,ΚΑΤΣΑΡΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ 
ΖΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ..


Μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα από την ομάδα του Χαΐδαρίου, η γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αγωνίζονταν για την 3η αγωνιστική μέσα στην Λάρισα με την φιλόδοξη ομάδα της ΕΑΛ, η οποία στην περσινή περίοδο κυνήγησε την άνοδο στην Α1 μέχρι τέλους και διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας!
Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου ξεκίνησαν πολύ άσχημα τον αγώνα, με την ομάδα της ΕΑΛ να πιέζει στο σερβίς και τις Ελασσονίτισσες να υποπέφτουν εύκολα στα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσουν  το 1ο σετ με 25-13!
Στο 2ο σετ η αλλαγή τακτικής στις περιστροφές αλλά και στη διάταξη της υποδοχής ΄΄έστρωσαν΄΄ τα πράγματα και με σύμμαχο το πολύ δυνατό σερβίς και τα τελειώματα από τις ΔΙΡΒΑ - ΚΑΤΣΑΡΕ, το σετ το κέρδισε η Ελασσόνα με 25-20, αν και η διαφορά σε όλη τη διάρκεια του σετ ήταν πολύ μεγαλύτερη!
Το 3ο σετ είχε την ίδια κατάληξη με την ομάδα της Ελασσόνας να παίζει παθιασμένα , καλύτερη σε όλους τους τομείς και με ΄΄φονικό΄΄ σερβίς κέρδισε έυκολα με 25-18!
Στο 4ο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο παίζοντας υπέροχο βόλει ,αλλά μία άτυχη στιγμή ίσως καθόρισε και την εξέλιξη του σετ αλλά και του σκορ!
Η Κιούση μπήκε αλλαγή , τελείωσε την επίθεση κάνοντας το 19-20 αλλά πάνω στους πανηγυρισμούς έπαθε διάστρεμμα αναγκάζοντας τον Παναγιώτου να κλείσει την αλλαγή!
Η φάση αυτή επηρέασε την ομάδα η οποία είχε μειώσει τη διαφορά ,είχε βρει ρυθμό αλλά η κακή αυτή εξέλιξη ίσως και να καθόρισε το σετ!
Τελικά το σετ το κέρδισε η ΕΑΛ με 25-21!
Στο τάι μπρέικ  μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΓΣ.Ε.ΕΆΣΣΟΝΑΣ, με τις Ελασσονίτισσες να βγάζουν ψυχή , πάθος  αλλά και να αποδίδουν  έξοχα σε όλους τους τομείς!!
το σετ 15-10 και 2-3 σετ!
Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη που δίνει ψυχολογία αλλά και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!!
Έξοχη η ΔΙΡΒΑ επιθετικά,καθώς και η Κατσαρέ!
θετική η Κιούση με αρκετές τελειωμένες επιθέσεις , η οποία δείχνει να ξαναβρίσκει την αποδοσή της!
Υπέροχη για άλλη μία αγωνιστική ο στυλοβάτης της άμυνας και της υποδοχής ΖΙΑΚΟΥ!
Φυσικά όλες ήταν καλές -εξαιρουμένου του 1ου σετ- και πρέπει από δω και πέρα όλες μαζί να παίζουν το ίδιο παθιασμένα καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και οι ομάδες καλές!!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης αγωνιστικης:

ΕΑ Λαρίσης - Ένωση Ελασσόνας 2-3 (25-13, 18-25, 20-25, 25-20, 15-10)

ΕΑΛ (Πνάκας): Παππά, Τάση, Γεροκώστα, Μπέη, Τουσιούδη, Νατσίδου / Τίκα (λ), Κοντονάσιου, Κουτσογιάννη, Καμετσέλου, Σταυροθεοδώρου.
Ελασσόνα (Παναγιώτου): Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Ζήρβα, Κασελούρη, Τσιουργκάλο / Ζιάκου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Παναγιώτου, Μπελαή, Πλιάκα, Κιούση


ΓΣ Πετρούπολης - ΓΣ Μεσσηνιακός 3-1 (25-19, 23-25, 25-22, 25-22)ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογεωργάκης): Δηλαβέρη, Φλωροπούλου, Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Τζαλαλή, Χρυσοσπάθη, Καφετζή (λ) / Μαυροειδοπούλου, Κοτσάμπα, Μασούρα, Μόρφα
ΓΣ Μεσσηνιακός (-): Φωτεινάκη, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σκληρή, Ραμούνδου, Σαμπάτη (λ) / Μπέση, Εξηνταδελώνη, Νταγιοπούλου

Ακρίτας Καλαμάτας - ΑΣΠ Απόλλων 3-1 (18-25, 25-19, 25-11, 25-11)Ακρίτας (Ξεροβάσιλας): Πανταζοπούλου, Νικολακοπούλου, Χάσκου, Μποτσάκη, Μαντούδη, Καρακύκλα, Αθανασοπούλου (λ) / Μαυρέα (λ), Ιωσηφίδη, Ορφανέα, Κουκούτση, Μπούνα 
ΑΣΠ Απόλλων (Σπυρόπουλος): Μπακλέση, Φαλτσέτα, Παπαγιάννη, Γιαννοπούλου, Καρνάτσου Ε., Κανελλοπούλου, Καράβολα (λ) / Κακαφώνη (λ), Καρνάτσου Α., Κουκίου, Αρβανιτοπούλου


ΓΣ Χαλανδρίου - ΦΓΣ Πρέβεζας 3-0 (25-18, 25-15, 25-22)
Θρίαμβος Χαϊδαρίου - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 0-3 (12-25, 23-25, 22-25)
ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Ίωνες 3-0 (25-7, 25-12, 25-19)