ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Απρ 2014

3-1 ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄..

 
Με το δεξί ξεκίνησαν τον 2ο γύρο οι Παγκορασίδες Α΄, αφού κέρδισαν την μαχητική ομάδα των Σουφλαρίων με 3-1 σετ!!
Έτσι λοιπόν διατηρήθηκαν στην 1η θέση του ομίλου αήττητες και αυτές για 6 αγωνιστικές!
Οι μικρές του Βάιου Παναγιώτου χωρίς να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, κατάφεραν να κερδίσουν τα Σουφλάρια και βασική τους επιδίωξη είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων..
Αν και το 1ο σετ το κατέκτησε η αντίπαλη ομάδα με 23-25 και την Ελασσόνα να κάνει αρκετά λάθη, εντούτοις, στα άλλα τρία σετ ,οι Ελασσονίτισσες βρήκαν σθεναρή αντίδραση από την ομάδα του Γιώργου Κουκούλη,και τελικά πήραν μία δύσκολη νίκη με 25-16, 25-18,25-19...
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παναγιωτου,Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Γκόρη, Ζουρλανδάνη, Χατζηβασίλη...
 


13 Απρ 2014

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄..

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...
3-2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ..
ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΚΑΖΑΝΤΖΗ...
 
 
Για άλλη μία αγωνιστική οι Παγκορασίδες Β΄ του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ έπαιξαν όμορφο βόλεϊ και παρότι μικρές στην κατηγορία, κατάφεραν να διαχειριστούνθ ετικά  την εξέλιξη του αγώνα και μετά από μια
 επιβλητική εμφάνιση, κέρδισαν με 3-2 τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ και φιγουράρουν πρώτες στην βαθμολογία με 5 νίκες σε 5 αγώνες...
Το θέαμα και από τις δύο ομάδες ήταν συγκλονιστικό, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων με τις πολλές εναλλαγές του σκορ!!
Όλες οι αθλήτριες είχαν καλή απόδοση παίζοντας με ψυχή και αποφασισμένα ,αλλά η ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ήταν πραγματικά συγκλονιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα..
Σίγουρα όμως τα κορίτσια της Αννας Παναγιώτου,παρουσιάζουν μία φανταστική ομοιογένεια και ΄΄χημεία ΄΄ που σε συνδυασμό και τη καλή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο στις μικρές ηλικίες, έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα!!!!
 
Τα σετ: 16 - 25, 25-23 , 19 - 25, 25 - 18, 9 -15...
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ) Χατζηβασίλη , Γκρουμτσια , Λανάρη, Γεωργιάδη , Μπαλογιάννη, Καζαντζή , Τσιγγέλη, Διβράμη....





















 


6 Απρ 2014

ΣΤΟ FINAL 4 ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ..
3-0 ΣΕΤ ΤΟΝ ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ..
 
 
 
Με 3-0 σετ κέρδισε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,  μέσα στην Λαμία , τον ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ στη ρεβάνς του αγώνα για τους 8 της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας έπαιξαν  δυναμικά από το 1ο σετ και παρόλο, που κατά διαστήματα του αγώνα ΄΄χαλάρωσαν΄΄, εντούτοις  πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη ,που ταυτόχρονα τους έφερε στις 4 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Σύσσωμη η διοίκηση ,προπονητής αλλά και δεκάδες φίλαθλοι που συνόδευσαν την ομάδα πανηγύρισαν τη πρόκριση και όλοι μαζί ένα κουβάρι έδωσαν υπόσχεση για μία όσο το δυνατό καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο f4!!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδ,οπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Γκαραβέλη, Μπελαή,  Κόμη, Λέκκα, Γκόρη...
 

5 Απρ 2014

ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2!!!!


Μέσα σε ένα όμορφο και πανηγυρικό περιβάλλον, με τα κορίτσια της ακαδημίας να έχουν κατακλύσει το γυμναστήριο,τους Ελασσονίτες φιλάθλους στις κερκίδες ,και το κύπελλο στη γωνία να περιμένει τον παραλήπτη του, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ.Ελασσόνας  γιόρτασε την άνοδό της ή καλύτερα την επάνοδό της , στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία!!
Η επάνοδος στην Α2 για την Ελασσονίτικη ομάδα, απεκετέστησε μία καταφανέστατη αδικία για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β΄ Εθνική.
Ένας υποβιβασμός που προήλθε από περίεργα αποτελέσματα,ορισμούς αγώνων εκτός λογικής ημερομηνίας και ειρωνικά σχόλια παραγόντων στις τοπικές εφημερίδες.
Όλα αυτά πείσμωσαν τους διοικούντες της ομάδας, διατήρησαν την ψυχολογία του τμήματος υψηλά και σχεδίασαν την ομάδα του 2013-2014, με στόχο την επάνοδο στην Α2 Εθνική ..
Και αυτό βέβαια επιτεύχθηκε μα τον πιο πανηγυρικό τρόπο:
- 14 νίκες σε 14 αγώνες....
 Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν σε έναν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με τον Αμπελώνα, ακολούθησε μία γιορτούλα, όπου τιμήθηκαν όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης!!
Το μικρό τμήμα της ακαδημίας παρουσίασε ένα όμορφο χορευτικό και στην συνέχεια βραβεύτηκε ο δευτεραθλητής ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ και στη συνέχεια, μετά από την βράβευση και των παικτριών της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ο Περιφερειακός σύμβουλος κος Παιδής Αθανάσιος καθώς και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κος Πασχόπουλος Γεώγιος , έδωσαν το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας ΖΙΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ όπου μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς και επευφημίες το σήκωσε ψηλά με τις παίκτριες ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν αυτή την σημαντική στιγμή για το Σύλλογο και την Ελασσόνα!!
Επίσης παρευρέθηκε και  ο πρόεδρος του Ο.Κ.Μ.Α και πρόεδρος σταδίων κος ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,
Τέλος ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , ευχαριστεί θερμά τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ που συμμετείχε στην γιορτή μας και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στα μπαράζ ανόδου για την Α2ΕΘΝΙΚΗ!!