ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Μαρ 2014

3-0 ΣΕΤ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΝ ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8!!


Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο f4 της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας , έκανε ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κερδίζοντας με 3-0 σετ, τον ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά, για την ομάδα της Ελασσόνας ,αφού κάνοντας επίδειξη δύναμης το κέρδισε με 25-8!
Στο 2ο σετ, οι μικρές του Βάιου Παναγιώτου και ενώ ήταν μμπροστά στο σκορ με 24-19 εντούτοις χαλάρωσαν δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να ισοφαρίσει 24-24 και τελικά μετά το τάιμ άουτ, η ομάδα της Ελασσόνας κατέκτησε και το 2ο σετ με 26-24!
Στο 3ο σετ χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το κατέκτησε με 25-19..
Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη, που δίνει ΄΄αέρα΄΄ στην Ελασσονίτικη ομάδα για τη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία την επόμενη Κυριακή στις 17:00..
Η ομάδα έπαιξε φανταστικά στο 1ο σετ, αλλά χαλάρωσαν στα άλλα δύο  και παρόλο που, η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, εντούτοις πήραν μία σημαντική νίκη δίνοντας πολλές ελπίδες για τον επαναληπτικό αγώνα..
Η κεντρική Παπαϊωάννου, όπου με τα μπλοκ κυρίως έδωσε αρκετούς πόντους, καθώς και η Κόμη ξεχώρισαν από τις παίκτριες , αν και οι υπόλοιπες ήταν καλές κυρίως κατά διαστήματα...
Τα σετ: 25-8, 26-24, 25-19..
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ( Παναγιώτου) : Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Παπαιωάννου,  Μπελαή, Πίγκα, Κόμη, Λέκκα, Ζουρλανδάνη, Γκόρη, Λανάρη

29 Μαρ 2014

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ Β΄ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 3-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ..

 
 
ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 0-3 ΣΕΤ
 
Το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου, αποτελείται από παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ και Α΄ Γυμνασίου, και μέχρι τώρα τα πάνε περίφημα..
Αήττητες και αυτές, όπως και οι Α΄ Παγκορασ ίδες ΄πως και οι γυναίκες φυσικά, και σε κάθε αγώνα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους παίζοντας πολύ καλά ειδικότερα στο σερβίς και άμυνα - στοιχεία απαραίτητα για αυτή την ηλικία.
Σε 4 αγωνιστικές έχουν πετύχει μόνο νίκες, αγωνίστηκαν και οι 12 αθλήτριες σε όλα τα παιχνίδια και είναι σημαντικό, για αυτά τα παιδιά, να έχουν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες και να κερδίζουν ταυτόχρονα!
 
Τα σετ : 14-25,21-25,17-25.. 
 
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιωτου): Γκρουμτσια,Κορακίδη,Γεωργιάδη,Μπαλογιάννη,Λανάρη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη,Διβράμη, Γιαγκούλα...

ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΕΣ - 3-2 ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ..

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
 
ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ!!
 
 

Αήττητες για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο 7ο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας ,αφού και στο φινάλε του πρωταθλήματος επιβλήθηκαν με 3-2 της της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,σε έναν αγώνα όπου συμμετοχή πήραν όλες οι αθλήτριες της αποστολής!!
Ότι και να πούμε για τη φετινή συμμετοχή και παρουσία των κοριτσιών είναι πραγματικά λίγο.
Όπως ξεκίνησαν το πρωτάθλημα έτσι και το τελειώσαν παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο βόλει ,επιβλήθηκαν δίκαι όλων των αντιπάλων , πήραν συμμετοχή μικρές αθλήτριες σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και επανήλθε η ομάδα στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,δικαιώνοντας  όλους όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα...
Στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί παίκτριες , διοίκηση και προπονητής πανηγύρισαν την καταπληκτική φετινή πορεία, την άνοδο στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ .
Συναρπαστική όμως ήταν και η αναμέτρηση για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, αφού η ομάδα του Αποστόλη Μπεκιάρη επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Αργούς Βόλου και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ!
Τα σετ του αγώνα: 25-13,14-25,25-22,15-25, 15-10...
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Παναγιώτου, Τζιούργκανου,Δίρβα,Κατσαρέ,Παπκώστα,Ζιακου,Μπελαή,Κασσελούρη,Παπαδοπούλου Ράνια,Παπαδοπούλου Ζωή,Γκαραβέλη..




28 Μαρ 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8..

 
Συνέχεια για τις κορασίδες, αφού έπειτα, από την πρόκρισή τους στην φάση των 8, αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ.
Η βασική επιδίωξη της ομάδας είναι να αποκτήσουν ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, από το πρώτο παιχνίδι, που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση στο F4 της Κεντρικής Ελλάδας.
΄΄Η διοίκηση οι παίκτριες και ο προπονητής καλούν για άλλη μία φορά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της πόλης να γεμίσουν και πάλι,το κλειστό όπως και στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό ,να βοηθήσουμε τις μικρές μας αθλήτριες να πετύχουν το στόχο τους ,που κατ΄ επέκταση είναι επιτυχία και γενικότερα του αθλητισμού της πόλης της Ελασσόνας..΄΄


26 Μαρ 2014

ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!
ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!
19 ΑΣΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ!!!!
ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ!!
 
 
 
 
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και με 7ο παίκτη τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό , οι κορασίδες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ προκρίθηκαν πανηγυρικά στους 8 της διοργάνωσηςκαι στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία θα επιδιώξουν τη πρόκριση στο FINAL 4 Της Κεντρικής Ελλάδας!!!
Με φοβερό σερβίς  - 18 άσσους, οι 13 από την Παναγιώτου- απίστευτη άμυνα αλλά και ικανοποιητικές επιθέσεις  60%, οι μικρές αθλήτριες της Ελασσόνας ήταν αδύνατον να μην κερδίσουν τον αγώνα!!
Από την αρχή του αγώνα επέβαλλαν τον ρυθμό τους τελείωσαν σχεδόν όλες τις κόντρες μπάλες και έχοντας σε μεγάλη μέρα τις ακραίες Γκαραβέλη και Παναγιώτου κέρδισαν το σετ 25-13!!
Το 2ο σετ είχε την ίδια κατάληξη και με τα ίδια ποσοστά σε όλα τους τομείς και επιβλητική παρουσία το κέρδισαν με 25- 19!
Την  ίδια κατάληξη είχε και το 3ο σετ, αν και στο τέλος ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ μείωσε στους 3 πόντους 23-20 εντούτοις, με επιμονή και υπομονή το σετ ήρθε στην Ελασσόνα μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!!!..25-22!
Από την ομάδα δεν υστέρησε καμία παίκτρια, αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή , που  η τεχνική της άγγιξε το τέλειο, και πραγματικά απέδειξε πως η σκληρή δουλειά που γίνεται απέφερε καρπούς.
Η στατιστική της βέβαια το καταμαρτυρεί:
΄΄ 70% υποδοχή - 80% άμυνα΄΄
 
Σ'ιγουρα ο Σύλλογος, περιμένει πολλά στο μέλλον από αυτήν και ήδη την έχει προωθήσειί στη γυναικεία ομάδα στα τελευταία παιχνίδι..
Η διοίκηση ,οι παίκτριες αλλά και ο προπονητής θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο, ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό,πίστεψε στα κορίτσια και μεσα σε κόσμια πλαίσια έδωσαν παλμό στην ομάδα και σίγουρα τους αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ:
Παναγιώτιου: 13 άσσους,65%υποδοχή,18/26επιθέσεις 65% 11 άμυνες
Γκαραβέλη: 3 άσους, 50%υποδοχή, 12/20επιθέσεις 55% 7 άμυνες
Παπαιωάννου : 1 άσσος 2 μπλοκ, 4/11 επιθέσεις,3 άμυνες
Μπελαή: 3 μπλοκ , 7/12 επιθέσεις 65%
Λέκκα: 2 άμυνες 2/11 επιθέσεις
Παπαδοπούλου Ρανια : 2 άσσους ,4 άμυνες
Παπαδοπουλου Ζωη (λιμπερο): 70% υποδοχή - 80% άμυνα
Κόμη,Λανάρη,Πίγκα, Γκόρη,Ζουρλανδάνη...
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
 

23 Μαρ 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ . ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Την ανατροπή του 3-2 σετ του πρώτου αγώνα , θα επιδιώξουν οι κορασίδες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη φάση των 16 του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΓΣ.Λαμίας με στόχο την πρόκριση στο final four!
Στον 1ο αγώνα  η ομάδα του ΓΣ.Ελασσόνας αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη αφού κέρδισαν πολύ εύκολα τα δυο σετ , ενώ ταλλα δύο τα έχασαν οριακά στον πόντο !!
Σίγουρα όμως, η ομάδα αν και επί των πλείστων , αποτελείται από παγκορασίδες , εντούτοις όλες οι παίκτριες έχουν συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα του αγώνα και ΄΄φωνάζουν΄΄ ετοιμοπόλεμες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση!
Γιαυτό και η διοίκηση καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας να έρθει στο κλειστό και να βοηθήσουν τις μικρές αθλήτριες οι οποίες ακολουθούν τα χνάρια των γυναικών αφού τόσο η αγωνιστική τους εικόνα όσο και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους ,καταμαρτυρούν πως θα γίνει ένας φανταστικός αγώνας!!
Εξάλλου αυτά τα κορίτσια αποτελούν το μέλλον του Ελασσονίτικου βόλει!
 

22 Μαρ 2014

3-0 ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

 13η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ..
 
 
Την 13η συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αφού στην αγωνιστική του Σαββάτου επιβλήθηκαν του ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-0 σετ..
Έτσι λοιπόν έπειτα και από αυτή τη νίκη τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου συνεχίζουν αήττητες τη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Κεντρικής Ελλάδας!
Ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα έχει ανέβει στην Α2 Εθνική και απομένει μία ακόμη αγωνιστική, αυτή μεσα στη Νίκη Βόλου, ώστε και τυπικά να κλείσει μία υπέροχη αγωνιστική χρονιά για το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου.
Όσον αφορά, τη σημερινή αναμέτρηση, η Ελασσονίτικη ομάδα χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση και με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητριών επιβλήθηκε άνετα στα δυο πρώτα σετ ενώ τα Σουφλάρια - τα οποία και αυτά αγωνίστηκαν με αρκετές νεαρές αθλήτριες-  στο 3ο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικά και αν και προηγήθηκαν με 21-20 εντούτοις η Ελασσονίτικη ομάδα τελείωσε το σετ με 25-21.
Τα άλλα δύο σετ: 25-4, 25-11..
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( Παναγιώτου) ΠαπαδοπούλουΡ., Παναγιώτου, Παπαιωάννου,Δίρβα, Κασσελούρη, Παπακώστα,Ζιάκου/ Κατσαρέ, ΠΑπαδοπούλου Ζ., Τζιούργκανου,Πλιάκα


16 Μαρ 2014

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄.... 3-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ..

 
Τα κορίτσια της Άννας Παναγιώτου για άλλη μία αγωνιστική ήταν πολύ καλές, σε όλους τους τομείς , και αποδίδοντας απλό και αποτελεσματικό βόλεϊ, επιβλήθηκαν του Φοίβου Γιάννουλης με 3-0 σετ, διατηρώντας και αυτές το αήττητο στον όμιλό τους με 3 νίκες σε 3 αγώνες!!
Η προπονήτρια, έπειτα από την εύκολη κατάκτηση του 1ου σετ με 25-11, έδωσε συμμετοχή σε όλες τις αθλήτριες, να αγωνιστούν , να χαρούν , να πάρουν εμπειρίες, στόχος άλλωστε, που πρέπει να επιτυγχάνεται και να επιδιώκεται σε αυτές τις ηλικίες.
Γι αυτό άλλωστε, διοργανώνεται και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα .Να έχουν τη δυνατότητα όλες οι αθλήτριες, χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης, να συμμετάσχουν και να νιώθουν ενεργά μέλη της ομάδας!
Και στα τρία παιχνίδια, λοιπόν, αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες, συνδυάζοντας συμμετοχή και θετικό αποτέλεσμα και παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, το σίγουρο είναι, πως  ο Σύλλογος στο μέλλον θα περιμένει  πολλά!!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου Άννα) Κορακίδη, Γκρουμτσια, Διβράμη, Γεωργιάδη, Χατζηβασίλη, Λανάρη, Μπαλογιάννη, Γιανγκούλα, Ερι , Καζαντζή , Τσιγγέλη , Χάνδρου...


15 Μαρ 2014

ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ....

  
3-1 ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ..
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑ ΡΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!!
 
 
 
 Ούτε ο Αμπελώνας κατάφερε να σταματήσει τον ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής! Οι Ελασσονίτισσες παίζοντας φανταστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν τον φιλόδοξο Αμπελώνα, και συνεχίζουν αήττητες στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Β΄ Εθνικής !
Με τη νίκη τους αυτή οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, και μαθηματικά πλέον, ανέβηκαν στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία γυναικών, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Αμπελώνα κατέκτησε το 1ο σετ, με 26-24 με την Ελασσόνα να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα! 
Στο 2ο σετ ,και όσο περνούσε η ώρα, η απόδοση των παικτριών της Ελασσόνας ανέβαινε
κατακόρυφα  και έχοντας σε φοβερή ΄΄φόρμα ΄΄ την παγκορασίδα Παναγιώτου
,η οποία σημείωσε τους περισσότερους πόντους, κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να κατακτήσουν και τα επόμενα τρία σετ σχετικά εύκολα με 25-21, 25-19 και 25-20!!
 Σταθερή αξία για άλλη μία αγωνιστική και η Ζιάκου που η εμφάνισή της τόσο στην υποδοχή όσο και στην άμυνα δίνει μία σταθερότητα στη λειτουργία της ομάδας !
Καλή εμφάνιση και από τις Δίρβα,Πλιάκα,Κατσαρέ!
Καλή όμως γενικά  ήταν όλη ομάδα,Ανταποκρίθηκαν όλες οι παίκτριες στη κρισιμότητα του αγώνα και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ εντούτοις με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, επιβλήθηκαν του 2ου στην βαθμολογία Φιλαθλητικού Αμπελώνα!!

ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου)  Πλιάκα,Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα,Παναγιώτου,Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Κασσελούρη, ΠΑπαδοπούλου Ρ, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ,Παπαιωάννου...



ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ :

 

- ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ 3-0 αα

 ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ -  ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ αναβλήθηκε

 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ -ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 1-3

 
ΑΣ ΑΡΓΩ - ΓΣ ΒΟΛΟΥ 3-0

 

 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

α/α
ΟΜΑΔΑ
ΝΙΚΕΣ
ΗΤΤΕΣ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
12
0
36-6
35
2
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
9
3
28- 12
27
3
ΦΙΛΑΘ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ
9
3
30-15
25
4
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
6
5
23-18
18
5
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
6
5
19-17
17
6
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
3
9
15-27
13
7
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
2
10
7-30
6
8
Ο Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

13 Μαρ 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

 

Με ντερμπι ξεκινά η 12η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής γυναικών, ανάμεσα στον Αμπελώνα και στον Γ.Σ.Ελασσόνας, με την ομάδα της Ελασσόνας να θέλει 2 σετ ώστε και μαθηματικά να εξασφαλίσει την επάνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών...
Οι αθλήτριες του ΓΣ. Ελασσόνας έχουν παρουσιάσει έναν δυναμικό αγωνιστικό χαρακτήρα , μέχρι τώρα,  και το Σάββατο θα επιδιώξουν να έχουν μία ακόμη επιτυχία επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου,όπως είναι η ομάδα του Αμπελώνα.


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄


Τη Κυριακή στη 13:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας οι μικρές παγκορασίδες
 Β΄ αγωνίζονται με την ομάδα του Φοίβου Γιάννουλης. Οι αθλήτριες της Άννας Παναγιώτου μέχρις στιγμής έχουν παρουσιάσει ένα δυναμικό σύνολο με 2 νίκες σε 2 αγώνες και στο επικείμενο παιχνίδι θα επιδιώξουν τη 3η τους νίκη.
Είναι ένα τμήμα αποτελούμενο από κορίτσια ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄Γυμνασίου και με τις εμφανίσεις τους ως τώρα έχουν αφήσει πολλές ελπίδες για το μέλλον του Συλλόγου