ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

27 Φεβ 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ...3 - 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΛ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ..
ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ  ΜΕ 7 ΣΤΑ 7 !!!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΣΣΕΣ!!


Αν και  οι γυναίκες του Συλλόγου κλέβουν την παράσταση με 10 αγώνες αήττητες,εντούτοις οι μικρές κορασίδες σημείωσαν μόνο νίκες στον 2ο γύρο των ομίλων και πανηγύρισαν μία μεγαλειώδη πρόκριση στη φάση των 16 της Κεντρικής Ελλάδας.
Ήταν το 7ο παιχνίδι στο οποίο, οι Ελασσονίτισσες έπαιξαν με ψυχή και με μία απόδοση που άφησε ελπίδες για το μέλλον και ειδικά για το πρωτάθλημα των κορασίδων.
Αντίπαλη της στο σημερινό αγώνα η αήττητη και 1η στη βαθμολογία ΕΑΛ, η οποία παρατάχθηκε με όλα τα ΄΄ όπλα της΄΄ διεκδικώντας τη νίκη .
Οι αθλήτριες όμως του Βάιου Παναγιώτου είχαν αντίθετη γνώμη! Παρόλο που ξεκίνησαν άσχημα το 1ο σετ, το οποίο και το έχασαν με 25-17!
Στο 2ο σετ οι αθλήτριες της Ελασσόνας κατέθεσαν ψυχή και σώμα και παρόλο που η ΕΑΛ μείωσε τη διαφορά των 6 πόντων , εντούτοις κατάφεραν να τελειώσουν το σετ με 28-26!!
Στα επόμενα 2 σετ στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα και αυτή ήταν της Ελασσόνας..
Με φανταστικό σέρβις κυρίως της Παναγιώτου με κεντρικό τη Μπελαή να αποδίδει εξαιρετικά τόσο στο μπλοκ και επιθετικά αλλά και ακραία την Γκαραβέλη όπου συνέχισε τις καλές αποδόσεις , η ομάδα του ΓΣΕλασσόνας κυριάρχησε πλήρως και κέρδισε εύκολα τα σετ με 25-16 και 25-17!!!
Φανταστική όμως και η πασαδόρος Παπαδοπούλου όπου ΄΄μοίρασε΄΄ με μαεστρία και άψογη τεχνική τις επιθέσεις.
Γενικά όμως όλες οι παίκτριες ήταν άψογες, και ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να΄κάνουμε στη μικρή Λέκκα - γεννημένη το 2000- ,  που έπαιξε βασική ως Διαγώνιος και με την εμφάνισή της κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή της!!
 Το βασικό όμως είναι πως το βόλεϊ στην Ελασσόνα περνά σε άλλη διάσταση. Παλαιότερα θεωρούνταν αδιανόητο να κοντράρεις και αδύνατο να κερδίσεις ομάδας του βεληνεκούς της ΕΑΛ.Τώρα όμως υπάρχει η καθολική αναγνώριση και σεβασμός από όλους και με τη δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες σίγουρα θά έρθουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.
Να σημειώσουμε πως το τμήμα των κορασίδων αποτελείται από αθλήτριες κυρίως παγκορασίδων οι οποίες και θα έχουν και άλλα 2 χρόνια στην ίδια κατηγορία.
Τα σετ: 17-25, 28-26, 25-16,25-17...
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Παπαιωάννου,Γκαραβέλη, Μπελαή, Λέκκα,Παναγιώτου,Ζουρλανδάνη,Παπαδοπούλου Ζ,Κόμη, Πίγκα,Λανάρη, Γκόρη, 


23 Φεβ 2014

ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΑΛ Γ΄ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ Β΄ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

 


3-0 ΤΗΝ ΕΑΛ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΕΣ Β΄

 
2η  ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!
 
 
 
 
Τη 2η συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι μικρές αθλήτριες του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ όπου στην 2η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ΕΑΛ Γ΄ με 3-0 σετ!
Στο πρωτάθλημα αυτό η ΕΛΑΣΣΟΝΑ, συμμετέχει με μία ομάδα, στην οποία συμμετέχουν αθλήτριες κυρίως ΣΤ΄ Δημοτικού και πραγματικά παρουσιάζουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με όμορφες αγωνιστικές φάσεις , πάθος και ομοιογένεια.
Το ταλέντο και η διάθεση των συγκεκριμένων παιδιών αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον του Συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!!
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου Αννα) Διβράμη,Γεωργιάδη,Κορακίδη,Γκρούμτζια,Μπαλογιάννη, Γιανγκούλα,Τσιγγέλη, Λανάρη,Καζαντζή...


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3-0 ΣΕΤ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ..

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΜΕ 6 ΝΙΚΕΣ!!
 
 
Έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Γκαραβέλη, η ομάδα κορασίδων του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ομάδας του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων. Η ομάδα σημείωσε την 6 συνεχόμενη νίκη και περιμένει τη Πέμπτη την ομάδα της ΕΑΛ στο  αναβληθέν παιχνίδι του 2ου γύρου.
Η ομάδα πραγματοποίησε μία φανταστική πορεία στον 2ο γύρο  κερδίζοντας όλα τα ματς και αν κερδίσει και την ΕΑΛ τότε θα τερματίσει 2η που θα της δώσει πλεονέκτημα στη φάση των 16 της Κεντρικής Ελλάδας!
Εκτός από την Γκαραβέλη σε μεγάλη απόδοση και η Μπελαή, όπου στο 3ο σετ,κυριάρχησε πλήρως στο φιλέ με πολλές τελειωμένες επιθέσεις από το κέντρο του γηπέδου, καθώς και το λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή που ήταν αλάνθαστη στην υποδοχή!!
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) ΠαπαδοπούλουΡ,Πίγκα,Μπελαή,Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Παπαιωάννου,Παπαδοπούλου Ζ,Κόμη,Λανάρη,Λέκκα
 

22 Φεβ 2014

3-0 ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ..

ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ..



Χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, η ομάδα της Ελασσόνας επιβλήθηκε με 3-0 σετ , του ουραγού της βαθμολογίας Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του αγώνα ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 2-3 σετ, αποσπάστηκε με 7 βαθμούς διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ.
Οι παίκτριες της Ελασσόνας, ήταν πολύ καλές στο 1ο σετ, όπου και επιβλήθηκαν πολύ άνετα με 25-14 ..
Στο 2ο σετ αφενός η χαλαρότητα των παικτριών και αφετέρου οι αλλαγές στην εξάδα - αγωνίστηκαν οι παγκορασίδες Παπαδοπούλου , Μπελαή, Παναγιώτου -έδωσαν τη δυνατότητα στις αθλήτριες του Βόλου να εκμεταλλευτούν τα πολλά λάθη των Ελασσονιτών, με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει με 25-19..
Το 3ο σετ ήταν το ίδιο με το 2ο με αρκετές αλλαγές στην εξάδα, αφού πολλές παίκτριες πήραν χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό της και τελικά το σετ να τελειώνει 25-22..
Γενικά όμως ήταν ένα παιχνίδι νωθρό, αλλά και ένα μάθημα , πως δεν πρέπει να  να υποτιμάται κανένας αντίπαλος και να μη χαλαρώνουν οι παίκτριες σε κανένα σημείο του αγώνα..
Το θετικό όμως είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών, που καθιστά την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου,για 10 αγωνιστική αήττητη  με μία διαφορά ασφαλείας από τον 2ο  με 7 βαθμούς!!
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ :(Παναγιώτου) Πλιάκα,Κατσαρέ,Τζιούργκανου,Δίρβα,Κασσελούρη,Παπακώστα,Ζιάκου Μπελαή,Παπαδοπούλου, Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Παπαιωάννου..



ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ :
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ -ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ  2-3
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 2-3
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΓΣ ΒΟΛΟΥ 3-0
ΑΣ ΑΡΓΩ- ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ 3-0 α.α

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

α/α
ΟΜΑΔΑ
ΝΙΚΕΣ
ΗΤΤΕΣ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
10
0
30-5
29
2
ΦΙΛΑΘ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ
8
2
26-11
22
3
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
7
3
22- 11
21
4
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
6
4
22-15
18
5
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
6
4
18-14
17
6
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
2
8
12-24
10
7
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
1
9
4-27
3
8
Ο Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


















Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:










ΣΑΒ. 8-3-2014
14Ο ΓΥΜΝ. ΛΑΡ.
17.30
     ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ
-
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠ.


    ΚΥΡ. 9-3-2014
Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ
14.00
Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ
-
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ


ΣΑΒ. 8-3-2014
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
16.00
Α.Σ. ΑΡΓΩ
-
Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ








  ΣΑΒ.8-3-2014          ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ                     19:30                 Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ   -             Γ.Σ.ΑΜΥΡΟΥ