ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Νοε 2013

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 3-1 σετ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ!

ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!
ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Με 4 παγκορασίδες στην  βασική εξάδα της, η ομάδα της Ελασσόνας κέρδισε με 3-1 σετ την αξιόλογη ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα, για το πρωτάθλημα των κορασίδων!
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου παρουσίασε ένα μονταρισμένο σύνολο με υπέροχο σερβίς και εκπληκτική άμυνα .
Παπαιωάννου και Παναγιώτου είχαν εκπληκτική απόδοση ,αλλά γενικά όλες οι αθλήτριες κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Τα σετ: 25-23,24-26,25-23,25-21..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαιωάννου,Μπελαή,Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Κόμη/ Λανάρη,Λέκκα,Πίγκα, Γκόρη, Ζουρλανδάνη,


HTTΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ...

Με 3-0 σετ ηττήθηκαν οι νεάνιδες στα Τρίκαλα, όπου ως πασαδόρος αγωνίσθηκε η ακραία Παναγιώτου Ρίτα, αφού η βασική πασαδόρος Παπαδοπούλου ήταν τραυματίας και έτσι η πρόκριση τώρα θα κριθεί στον  αγώνα  με την ΕΑΛ,όπου  ομάδα της Ελασσόνας θα επιδιώξει τη νίκη, που σε τριπλή ισοβαθμία με την ΕΑΛ και Τρικαλα θα μετρήσουν τα σετ και οι πόντοι..
Τα σετ: 25-17,25-19, 25-23..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑναγιώτου) : Κατσαρέ, Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Κασσελούρη, Γκαραβέλη, Παπακώστα,Παπαδοπούλου  Ζωή, Κόμη,Μπελαή, Τζιούργκανου,

28 Νοε 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ 30/11/13 - 01/12/13

                                                                ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

                                                                 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – 1ΟΣ ΓΥΡΟΣ



Με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα αγωνίζονται οι κορασίδες το Σάββατο 30/11 στις 19:30 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Είναι το πρώτο τους παιχνίδι αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους  και σίγουρα θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν  θετικά την παρουσία τους στον όμιλό τους!!





 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ  2013-14

 
Τον Ασκληπιό Τρικάλων, αντιμετωπίζουν οι νεάνιδες στα Τρίκαλα, για το πρωτάθλημα  την Κυριακή 1/12 στις 15:30 στο Κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων..
Είναι ένας αγώνας σημαντικός και για τις δύο ομάδες, οι οποίες επιδιώκουν την είσοδο τους στο final four νεανίδων. Στον 1ο γύρο, η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε με 3-2 σετ και προβλέπεται και πάλι ένας συναρπαστικός αγώνας, με την νικήτρια ομάδα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες εισόδου στο final four..
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου,  έπειτα  από την υπέροχη εμφάνιση στη Λάρισα, με την ΕΑΛ,επιθυμεί να πράξει το ίδιο και στα Τρίκαλα, καθώς οι αθλήτριες έχουν κατανοήσει τη κρισιμότητα του αγώνα και θα προσπαθήσουν να φέρουν τους 2 βαθμούς στην Ελασσόνα..

24 Νοε 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!

ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ!!

Με 5 νίκες σε 5 αγώνες ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο οι παγκορασίδες του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου με 10 βαθμούς και χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ!
Στο παιχνίδι του Σαββάτου, η Ελασσονίτικη ομάδα ήταν επιβλητική  και με βασικό τους όπλο το σέρβις κατάφεραν να επιβληθούν επί της ομάδας του ΑΜΠΕΛΩΝΑ με 3-0 σετ! Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι 10 παίκτριες στην μεγαλύτερη μάλιστα διάρκεια του αγώνα!
Τα σετ: 25-9, 25-15,25-14..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου)  ΠαπαδοπούλουΡ, Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου,Μπελαή,Πούρικα, Γκόρη, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Ζουρλανδάνη...

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Οι νεάνιδες τη Πέμπτη αγωνίστηκαν με την ΕΑΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι όπου και ηττήθηκαν με 3-1 σετ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Χουλιαρόπουλος..όπου με πολλά εσφαλμένα σφυρίγματα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους πολλούς Ελασσονίτες φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες παρουσίασαν όμορφο θέαμα, σε έναν αγώνα διάρκειας 2 και πλέον ωρών , με την ομάδα της Ελασσόνας να δείχνει απίστευτα ψυχικά αποθέματα απέναντι σε μία καλή ομάδα , και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στο ται - μπρέικ.
Τα σετ : 25-23, 25-20, 19-25,25-22..
Ο δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και σε ματς που θα γίνει και στην Ελασσόνα. Και οι δύο , έχουν από 7 βαθμούς και για την ομάδα της Ελασσόνας, όλα θα κριθούν στα επόμενα 2 παιχνίδια - με ΕΑΛ εντός και Τρίκαλα εκτός- όπου και θα κριθεί η είσοδος στο final - four .

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην απόδοση της Κασσελούρη, όπου ήταν συγκλονιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδεικνύοντας περίτρανα το τεράστιο ταλέντο της και αυτή τη στιγμή αποτελεί το επιθετικό όπλο της ομάδας τόσο στις νεάνιδες όσο και στη γυναικεία ομάδα..
 Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Κασσελούρη,Κατσαρέ,Τζιούργκανου, Παπακώστα,Παπαιωάννου,Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, Κόμη,Παπαδοπούλου Ζ. Μπελαή ..



  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ

 
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
ΕΑΛ
11-4
7
2η
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
10-6
7
3η
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
6
Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ
2-9
4

22 Νοε 2013

ΚΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! ΜΕ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.


                                                               


 Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών-Γυναικών, με τη συμμετοχή των ομάδων που προκρίθηκαν από τα τοπικά πρωταθλήματα και αυτών που «μπαίνουν» από τις εθνικές κατηγορίες.



Ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας έδωσε συγχαρητήρια σε όσες ομάδες συνεχίζουν και στις Ενώσεις που διοργάνωσαν χωρίς προβλήματα τα παιχνίδια της Α’ φάσης. Στη συνέχεια εξήγησε πως οι κληρώσεις γίνονται με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια λέγοντας: «Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που επικρατούν, χωρίσαμε τις ομάδες με στόχο να αποφύγουμε τις μετακινήσεις και νομίζω πως το καταφέραμε όσο καλύτερα γινόταν. Σκοπός μας είναι να μην φέρουμε άλλα έξοδα, άλλες ταλαιπωρίες, άλλα προβλήματα στα σωματεία».

 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β’ φάση-1η αγωνιστική (4 Δεκεμβρίου 2013)

ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ

Ιωνικός Ν.Φ.-Παπάγου
Θρίαμβος-Άργος
Παλλήνη-ΑΟ Θήρας
Ηλυσιακός-Τράχωνες
Ένωση Βύρωνα-Αστέρας Αγ. Δημητρίου
ΠΑΚ Χαλανδρίου-ΑΣ Ηλιούπολης

ΕΣΠΕΚ
ΝΑΟ Σούδας - Βye
ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου-ΓΕ Ηρακλείου

Ζ’ περιφέρεια
Τελχινίς-Φοίνικας Σύρου

ΕΣΠΕΔΕ και ΕΣΠΕΠ
ΓΕ Παναχαϊκή-ΓΕ Μεσολογγίου
ΦΕ Ιωαννίνων-Ηρακλής Ιωαννίνων

ΕΣΠΕΜ και ΕΣΠΕΚΕΛ
Αργώ Βόλου-Γρεβενά
Ελασσόνα-Πιερικός
Ποσειδών Βέροιας-ΕΑ Λάρισας
Ασκληπιός Τρικάλων-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

ΕΠΕΣΘ
Ναύαρχος Βότσης-Bye
Ανατόλια-Νέα Γενιά
Καμπανιακός ή Ακαδημίες Πρωταθλητών-Γαλαξίας
Επίκουρος-Άρης

ΕΣΠΕ Θρ./Αν. Μακεδονίας Ερμής Δράμας-ΑΣΑ Έβρος

17 Νοε 2013

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΕΑΛ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ!!

 Την τέταρτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πανηγύρισαν οι νεάνιδες κερδίζοντας στον  Τύρναβο, τον Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ με 3-0 σετ .Έτσι λοιπόν μετά από το αήττητο των παγκορασίδων  και οι νεάνιδες παίζοντας απλά και ουσιαστικά κατάφεραν να κερδίσουν άλλον έναν αγώνα και συνεχίζουν με καλή ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος των νεανίδων. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Ε.Α.Λάρισας στο αναβληθέν παιχνίδι του 1ου γύρου όπου και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ.
 Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ :(Παναγιώτου) Κατσαρέ,Παπαιωάννου,Τζιούργκανου,Κασσελούρη, Γκαραβέλη,  Κόμη,Παπακώστα,Παναγιώτου,Παπαδοπούλου,Παπαδοπούλου Ζωή, Μπελαή,

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ

 
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
9-3
6
2η
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
8-9
6
3η
Ε.Α.Λ
8-3
5
Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ
2-9
4


ΕΑΛ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ 3 ΑΓΩΝΕΣ!
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΕΣ!

16 Νοε 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 3-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΛ!

3-0 ΣΕΤ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΜΠΕΛΑΗ ΚΩΝ/ΝΑ!!
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΠΙΓΚΑ!


Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, τα κορίτσια του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επικράτησαν στο ντέρμπι του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων με 3-0 σετ και αναρριχήθηκαν στην πρώτη  θέση, με 12 νικηφόρα σετ και 0 (μηδέν) παθητικό -12-0 -. Ο αγώνας αν και πριν είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, εντούτοις οι Ελασσονίτισσες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με εκπληκτικό σέρβις και αποτελεσματικές άμυνες κατάφεραν να προηγηθούν, ως και 18-6 μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι και ειδικότερα οι ακαδημίες του Συλλόγου. Τελικά το 1ο σετ έληξε 25-13.
Στο 2ο σετ οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, αν και χαλάρωσαν προς στιγμή εντούτοις,ς στο τέλος του σετ, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντίπαλες παίκτριες και παίζοντας δυνατά πάνω στο φιλέ -ειδικά με την Μπελαή που τελείωσε όλες σχεδόν τις μπάλες - κέρδισαν το σετ με 25-19!
Το 3ο σετ είχε την ίδια κατάληξη με προηγούμενα και η Ελασσονίτικη ομάδα πανηγύρισε μία άνετη νίκη με 3-0 σετ..
Ο 1ος γύρος ολοκληρώνεται το άλλο Σάββατο με την 5η και τελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετωπίζει τον Αμπελώνα.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου, Μπελαή, Πούρικα, Πίγκα,Ζουρλανδανη,Λέκκα,Λανάρη,Γκόρη..


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου ΓΥΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
12-0
8
2η
ΕΑΛ
9-3
7
3η
A.O  ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 9-8 6
4η
Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ 9-6 6
5η
Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-12 4
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 4-12 4


13 Νοε 2013

ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!

 

Με ντέρμπι συνεχίζουν οι  παγκορασίδες του συλλόγου ,αφού στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου, αντιμετωπίζουν την επίσης αήττητη ομάδα της ΕΑΛ.ΚΑι οι δύο ομάδες δείχνουν από τις πρώτες αγωνιστικές τη δυναμική τους , και μάλιστα και οι δύο έχουν μηδέν παθητικό , με 9-0 στα σετ.. Αναμένεται λοιπόν ένα δυνατό ματς μεταξύ δύο ομάδων!
Μάλιστα μετά από τον αγώνα θα ακολουθήσει και φιλικός αγώνας των Παγκορασίδων Β΄ και των δύο ομάδων με αθλήτριες γεννημένες 2001-2002