ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Οκτ 2013

ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.-- ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΛ!!!


Με τον Γ.Σ Τυρνάβου αγωνίζονται οι παγκορασίδες του Γ.Σ.Ελασσόνας, το Σάββατο 2/11/2013 και ώρα 17:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας και κύρια επιδίωξη τους,είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις  . Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται εντατικά  με τις αθλήτριες να συμμετέχουν δυναμικά στις προπονήσεις .

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΛ!!!

27 Οκτ 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ..





Στιγμιότυπα από τον αγώνα..

Με νίκη 3-1 σετ επί του Γ.Σ.Τυρνάβου,ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι νεάνιδες του Γ.Σ Ελασσόνας για το πρωτάθλημα που ξεκίνησε έπειτα από δύο αναβολές.
Αν και η αρχή δεν ήταν η ιδανικότερη για τις Ελασσονίτισσες, εντούτοις μετά από την απώλεια του 1ου σετ συγκεντρώθηκαν και παίζοντας σωστά στην υποδοχή και στο σερβίς κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα με 3-1 σετ.
Βέβαια η Ελασσόνα είχε μία σημαντική απουσία της Κατσαρέ, που λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να αγωνισθεί.Την αντικατέστησε η παγκορασίδα Παναγιώτου που κατάφερε να καλύψει το κενό  της έμπειρης ακραίας,
Τα σετ : 21-25, 25-14, 25-21, 25-14..
Γ.Σ.Ελασσονας: (Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παπαδοπούλου, Μπελαή,Παπακώστα,Παπαιωάννου,Κόμη(λ),Παναγιώτου,
Γκαραβέλη, Παπαδοπούλου Ζ,Τζιούργκανου,Κατσαρέ

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΔΟΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Η ομάδα όπως αγωνίστηκε στα ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ..

 
στιγμιότυπα του αγώνα ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ-ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3

Με το δεξί, ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Ελασσόνας,αφού στην έναρξη του πρωταθλήματός τους επιβλήθηκαν των Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ εκτός έδρας με 3-0 σετ!
Με επιβλητικό σερβίς -15 άσσους- τέλεια υποδοχή, αλλά και με την πασαδόρο ,Παπαδοπούλου Ράνια , να αποδεικνύει το ταλέντο της ,η ομάδα επικράτησε εύκολα  επί ενός μαχητικού και υπολογίσιμου αντιπάλου..
Γενικά όμως όλα τα κορίτσια παρουσίασαν ένα συγκροτημένο σύνολο και δίκαια κέρδισαν τον αγώνα.
Θετική η εμφάνιση όμως και των μικρότερων αθλητριών της ομάδας, τις οποίες, ο προπονητής χρησιμοποίησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα: Λανάρη-Λέκκα-Πίγκα-Ζουρλανδάνη..

Τα σετ: 14-25,16-25, 7-25..
Γ.Σ.Ελασσονας: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια,Μπελαή , Παπαδοπούλου Ζωή, Πούρικα , Παναγιώτου,Λανάρη,Λέκκα,Πίγκα,Ζουρλανδάνη.

23 Οκτ 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 26/10- 27/10..

Επιτέλους αγωνιστική δράση  για το διήμερο 26-27/10.αποφάσισε η διοργανώτρια επιτροπή της ΕΣΠΕ.Κ.ΕΛ, με τις ομάδες Νεανίδων και Παγκορασίδων να αγωνίζονται:
Σάββατο  26/10 και ώρα 15:30 οι παγκορασίδες Α΄,

 ξεκινούν τη χρονιά τους,  στο 14ο γυμνάσιο Λάρισας με την αντίστοιχη ομάδα των Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ .Το πρόγραμμα αρχίζει από την 3η αγωνιστική και οι μικρές του Γ.Σ Ελασσόνας ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση . Η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξουν το ταλέντο τους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Προβλήματα δεν υπάρχουν και η αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Παρασκευής..







Κυριακή 27/10   και ώρα 17:00 μ.μ οι νεάνιδες,
 στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας, ξεκινούν και αυτές την αγωνιστική τους χρονιά με αντίπαλο την ανανεωμένη ομάδα του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ και φυσικά θα επιδιώξουν να κερδίσουν τον αγώνα στην προσπάθειά τους να προκριθούν στην 4άδα του final four νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα και πρόκειται να παρουσιαστεί με όλο το ρόστερ της . Αξίζει να αναφερθεί, πως η εξάδα των νεανίδων είναι σχεδόν η ίδια, με αυτή των γυναικών και έτσι τα παιχνίδια των νεανίδων αποκτούν διπλό στόχο: αφενός, η επιδίωξη διάκρισης του συγκεκριμένου τμήματος και αφετέρου, η όσο το δυνατό, καλύτερη αγωνιστική συνοχή της γυναικείας ομάδας,για το  δύσκολο πρωτάθλημα του Ζ' ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας!

18 Οκτ 2013

Μαυρομάτης: «Ένας σημαντικός αριθμός Γυμναστηρίων πήρε άδεια λειτουργίας»


 
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό, SuperΣΠΟΡ FM 94,6 και κατέθεσε τις απόψεις του για το πολύ σοβαρό θέμα των αδειών λειτουργίας των γηπέδων, από το οποίο προέκυψε η αναβολή και των πρωταθλημάτων του βόλεϊ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εστίασε στη ρίζα του προβλήματος, όταν και το κράτος επέτρεψε την ανέγερση των γηπέδων χωρίς οικοδομικές άδειες, ενώ εξήγησε και το σημείο που «κόλλησε» η όλη διαδικασία νόμιμης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ωστόσο, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι παρά τις δυσκολίες, αρκετά γυμναστήρια εξασφάλισαν άδειες λειτουργίας το τελευταίο διάστημα και σίγουρα τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν στις 26 Οκτωβρίου, όπως έχει ανακοινώσει η ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαυρομάτη:

«Δυστυχώς κανείς δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα όταν έπρεπε. Πολλά γήπεδα στερούνται οικοδομικής άδειας, με αποτέλεσμα για πολλά χρόνια οι αγώνες να διεξάγονται όχι απόλυτα νομιμότητα, αλλά την ελάχιστη δυνατή διασφάλιση, την ασφάλεια των θεατών.

Από τον Φεβρουάριο του 2012, υπήρξε μια σωστή πρωτοβουλία με τον νόμο 4049 και άλλαξε το καθεστώς, όπου η αρμοδιότητα για την έκδοση άδειας λειτουργίας πήγε στην αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου οι Επιτροπές ελέγχουν την καταλληλότητα των γηπέδων. Επίσης, η άδεια διεξαγωγής αγώνων, μεταφέρθηκε από τις Ομοσπονδίες, στις οικείες Περιφέρειες.

Ο νόμος αυτός έδωσε περιθώριο 18 μηνών μέχρι τις 23 Αυγούστου του 2013, ώστε να εναρμονιστούν όλοι. Δυστυχώς μέχρι και τον Μάιο κανείς δεν ασχολήθηκε, εμείς ως Ομοσπονδία παρακολουθούσαμε με ανησυχία το πρόβλημα να έρχεται το μπροστά μας και τον Ιούνιο στείλαμε μία επιστολή στον τότε υπουργό, Γιάννη Ιωαννίδη, ζητώντας να ληφθούν μέτρα.

Τελικά, άλλαξε ο υπουργός, ανέλαβε ο κ. Ανδριανός, του οποίου αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις να λυθεί το πρόβλημα και μάλιστα ενέταξε στο νόμο περί αυθαιρέτων και την νομιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Παρόλα αυτά έπρεπε να υπάρχει ένας συντονισμός των Δήμων που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων με την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό δεν έγινε ποτέ και γι’ αυτό έχω την άποψη ότι δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα, αλλά η δομή του ελληνικού κράτους.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό αν συνυπολογίσουμε ότι από τις 23 Αυγούστου ισχύει και μία ποινική διάταξη που λέει ότι οι πρόεδροι των ομάδων και οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων που δεν έχουν άδειες διεξαγωγής αγώνων έχουν ποινική ευθύνη με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Αντιλαμβάνεστε ότι ο κίνδυνος να βρεθούμε κάποια στιγμή μπροστά σε συλλήψεις προέδρων ομάδων για διεξαγωγή αγώνων σε γήπεδα που δεν έχουν άδεια, είναι όχι μόνο υπαρκτός, αλλά πιθανός και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μόνο που δεν χρειάζεται το άθλημα μας.

Για το αν υπάρχει τρόπος να λυθεί άμεσα το πρόβλημα: «Αυτός είναι κι ο δικός μου προβληματισμός. Δεν ξέρω κατά πόσο η Δημόσια Διοίκηση μπορεί να το αντέξει αυτό, αλλά δεν μπορεί να εμπλέκονται τόσο διαφορετικοί φορείς τις Δημόσιας Διοίκησης γιατί ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό λειτουργίας. Για παράδειγμα, ο κ. Ανδριανός έβγαλε δύο υπουργικές αποφάσεις για διευκόλυνση εφαρμογής του νόμου σχετικά με τις παλιές άδειες των γυμναστηρίων που υπήρχαν δίνοντας παράταση μέχρι τις 31/12 για να κερδίσουμε λίγο χρόνο ακόμη και ερμηνευτήκαν διαφορετικά από την μία Περιφέρεια στην άλλη.

Δυστυχώς, δεν είμαι αισιόδοξος για το κατά πόσο μπορεί να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, εκτός και αν αναλάβει να το τρέξει ένας φορέας Δημόσιας Διοίκησης, είτε αυτός υπάγεται στο υπουργείο Αθλητισμού, είτε το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά να και έχει λίγο χρόνο για να το κάνει. Εδώ εμείς φτάσαμε στο σημείο να αναβάλλουμε τα πρωταθλήματα μας για να προστατεύσουμε τους παράγοντες και τους ανθρώπους που προσφέρουν στον αθλητισμό».

Για το ποιος θα βάλει τα χρήματα ώστε να εξασφαλίσουν τα γήπεδα τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας: «Υπό την πίεση των γεγονότων, η Ομοσπονδία μας αναγκάστηκε να αναβάλει την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων για δύο εβδομάδες, όμως, πλέον οι αγώνες θα ξεκινήσουν, ο κόσμος να χαλάσει. Στην Ελλάδα έχουμε τη νοοτροπία του... δεν βαριέσαι. Ωστόσο, κάποιοι που ήταν αυτής της αντίληψης έφτασαν στο σημείο να τρέξουν και η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα πληροφορήθηκα ότι ένας σημαντικός αριθμός γυμναστηρίων όπου παίζεται βόλεϊ, πήραν άδειες λειτουργίας. Αυτό είναι κάτι το αισιόδοξο και σημαίνει ότι αν τρέξουμε κι εμείς οι ίδιοι, οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, οι Δήμοι, οι σύλλογοι, μπορεί να βρεθεί λύση, γιατί δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, είναι και ταχύτητας αντίδρασης.

Σίγουρα, όμως, βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση ως χώρα, όπου ο αθλητισμός είναι διέξοδος για τον Έλληνα που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα του. Είτε ως αθλούμενος, είτε ως θεατής, ο Έλληνας πολίτης θέλει να ξεφύγει από όλα αυτά και να ξεδώσει μέσα στον αθλητισμό. Είναι υποχρέωση μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε να μην αφήσουμε τον αθλητισμό να σβήσει. Σ’ αυτή τη λογική θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, δεν είναι εύκολη η λύση, επειδή υπάρχει δυστοκία για τους λόγους που προανέφερα». 
 
Πηγή: http://www.volleyball.gr
 

16 Οκτ 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αναβολή, όλων των πρωταθλημάτων, για 3η συνεχόμενη εβδομάδα αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της  ΕΟΠΕ,  και κατά προέκταση και  η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ με την αιτιολογία της μη αδειοδότησης λειτουργίας των δημοτικών γυμναστηρίων..
Χαρακτηριστική η συνέντευξη του προπονητή Τάσου Κουμπλή :


  "αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες και αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία. Όλοι οι προπονητές έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για να φορμάρουν τις ομάδες τους και έρχεται η ΕΟΠΕ και τα τινάζει όλα στον αέρα, με αστείες δικαιολογίες .Όλα τα πρωταθλήματα στα σοβαρά αθλήματα έχουν ξεκινήσει κανονικά, πλην των κατηγοριών που διοργανώνει η Ομοσπονδία Βόλεϊ. Οι σύλλογοι χάνουν λεφτά από τα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν εκδώσει προ πολλού, για να πετύχουν καλές τιμές. Η Ολυμπιακή και η Aegean, δεν ενδιαφέρονται αν της ΕΟΠΕ της... κάπνισε να αλλάξει τις ημερομηνίες. Αποτελεί εξάλλου παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα πρωτάθλημα να ξεκινάει από τη δεύτερη ή την τρίτη αγωνιστική. Και δεν μιλάει κανείς. Τα σωματεία συμπεριφέρονται σαν σε πρόβατα στο μαντρί. Πληρώνουν από μόνα τους τις μετακινήσεις, τους διαιτητές , τα πάντα , έχουν αφήσει τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων στην Ομοσπονδία κι αυτή ...πέρα βρέχει, Μπορεί οι παράγοντες της ΕΟΠΕ να μη ...ματώνουν οικονομικά γιατί οι περισσότεροι έχουν αφανίσει τα σωματεία τους, αλλά οι ενεργοί παράγοντες που ψάχνουν εναγωνίως και το ένα ευρώ τι κάνουν; Μήπως φοβούνται τις απειλές ;

Δεν ξέρω τι να πω και μπορεί να έχουν βάση οι αιτιάσεις του Ολυμπιακού, ότι οι αναβολές γίνονται για μεταγραφικές αλχημείες και να εξυπηρετηθούν φιλικά σωματεία. Θα βάλουν λέει εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες, όταν όλοι όσοι έχουν σχέση με σωματεία, γνωρίζουν ότι οι αθλητές της Α2 ανδρών δεν είναι επαγγελματίες και εργάζονται τις καθημερινές για να βγάλουν τα προς το ζην. Το βόλεϊ έχει γίνει ουραγός, κυριαρχεί ο νόμος της σιωπής και ο φόβος. Πάμε κατευθείαν στον γκρεμό, έχουν διαλυθεί τα πάντα και ίσως ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Το άθλημα ανήκει σε αυτούς που το αγαπούν και ανήκει σε αυτούς και όχι σε περαστικούς. Πρέπει όμως να ξυπνήσουν γιατί οδεύουμαι ολοταχώς στην εξαθλίωση και την απαξίωση του βόλει" 


πηγή: ΄΄ http://liberovolley11.blogspot.gr΄΄


Στις περισσότερες -αν όχι όλες- τις Ενώσεις τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά! ..ενώ στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ αναβάλονται εδώ και τρεις εβδομάδες, με τις ομάδες να έχουν αποδιοργανωθεί αγωνιστικά , τα προπονητικά πλάνα των προπονητών να τροποποιουνται και όλες οι ομάδες να συντηρούνται με φιλικά παιχνίδια ..τα οποία διεξάγονται στα ίδια γήπεδα- χωρίς άδειοδότηση λειτουργίας- που θα πραγματοποιούνταν οι αγώνες των πρωταθλημάτων!!!!!!
Ελλάδα 2013...

7 Οκτ 2013

ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ 2013/14



  1. ΖΟΥΡΛΑΝΔΑΝΗ ΗΛΙΑΝΑ...ΑΚΡΑΙΑ...1999
  2. ΛΕΚΚΑ ΒΑΛΙΑ....ΑΚΡΑΙΑ....2000
  3. ΠΙΓΚΑ ΓΛΥΚΑ...ΑΚΡΑΙΑ...2000
  4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ...ΠΑΣΣΑΔΟΡΟΣ ...1999
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΡΙΤΑ...ΑΚΡΑΙΑ...1999
  6. ΜΠΕΛΑΗ ΚΩΝ/ΝΑ....ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ...1999
  7. ΠΟΥΡΙΚΑ ΑΛΙΚΗ...ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ...1999
  8. ΛΑΝΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ...ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ... 2000
  9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ..ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ...1999
  10. ΓΚΟΡΗ ΒΑΣΙΚΛΙΚΗ..ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ...1999

6 Οκτ 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !!

3-0 ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚ,ΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ!


Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίκτριες της Ελασσσόνας, μέσα στα Φάρσαλα, όπου για τον θεσμό του κυπέλλου, επικράτησαν πολύ άνετα  με 3-0 σετ.
Η διαφορά επιπέδου, αλλά και το πολύ ισχυρό σερβίς από πλευράς Ελασσόνας, κατέβαλαν την   ενθουσιώδη ομάδα των Φαρσάλων και έδωσαν μία πανηγυρική πρόκριση στην Ελασσονίτικη ομάδα.
Αξιοσημείωτο γεγονός η παρουσία πολλών φιλάθλων όπου γέμισαν το κλειστό στάδιο δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα.
Από πλευρας Ελασσόνας χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες και όλοι στην Ελασσονίτικη ομάδα , πλέον, περιμένουν την κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας..
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Πλιάκα-Κατσαρέ-Μπελαή-Δίρβα- Κασσελούρη-Τζούργκανου- Ζιάκου/ Παναγιώτου-Παπαιωάννου-Παπακώστα- Παπαδοπούλου..


3 Οκτ 2013

Α΄ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Το Σάββατο 5/10 , στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Φαρσάλων, ο Γ.Σ.Ελασσόνας ξεκινά τη 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας  με τον Γ.Σ.Φαρσάλων..
 Τα παιχνίδια της α’ φάσης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι νοκ-άουτ, δηλαδή όποια ομάδα χάσει, αποκλείεται από τον θεσμό.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γ.Σ. Νίκαιας-Νίκη Βόλου (17:00)

Α.Ο. Λαμίας-Α.Ο. Σουφλαρίων (17:00)

Γ.Σ. Φαρσάλων-Γ.Σ. Ελασσόνας (19:00)

Σ.Π.Α. Καρδίτσας-Γ.Σ. Αλμυρού (20:00)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Γ.Σ. Ερμής Αγιάς-Α.Σ. Αργώ (18:00)


Η ομάδα της Ελασσόνας προετοιμάστηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά από την τελευταία προπόνηση ανακοινώθηκε και η αποστολή  που είναι :
Πλιάκα,Ζιάκου, Κασσελούρη, Δίρβα, Κατσαρέ,Τζιούργκανου,Πααιωάννου, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ράνια, Γκαραβέλη και Ντούφα...

1 Οκτ 2013

ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013-14 Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ




Έπειτα από 3 χρόνια η Ελασσόνα συμμετέχει και πάλι
 στο πρωτάθλημα νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.
Οι αθλήτριες που στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα ειναι οι εξής:
  1. ΚΑΤΣΑΡΕ ΚΩΝ/ΝΑ  - ΑΚΡΑΙΑ...  1995
  2. ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ.... 1995
  3. ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΚΡΑΙΑ ... 1996
  4. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ....1996
  5. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ...1996 
  6. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ...1997
  7. ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ ΝΙΚΗ - ΑΚΡΑΙΑ....1998
  8. ΚΟΜΗ ΝΙΚΗ - ΛΙΜΠΕΡΟ...1998
  9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΡΙΤΑ - ΑΚΡΑΙΑ./ΛΙΜΠΕΡΟ...1999
  10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ..1999
  11. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ- ΑΚΡΑΙΑ...1999
  12. ΜΠΕΛΑΗ ΚΩΝ/ΝΑ -  ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ...1999