ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

26 Αυγ 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ..ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό,  ξεκίνησε την εφετινή του πορεία το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Ελασσόνας , στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Η ΄΄πρώτη΄΄ αφορούσε, ως επί των πλείστων, αθλήτριες των τμημάτων  νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων!
25 αθλήτριες έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του τμήματος, όπου μετά από τον αγιασμό ακολούθησε ομιλία ,του προέδρου , Σαμόλαδου Δημήτριου καθώς και του εφόρου Λιάπη Θεόδωρου και του γενικού αρχηγού Μπελαή Γιάννη.
Τέλος ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτου Βάϊος, καλωσόρισε τις αθλήτριες, ειδικά τις παλιές παίκτριες που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και επέστρεψαν στην Ελασσόνα -Ντούφα Τάσα, Πετλιακόβα Ιουλία και Γκαραβέλη Γεωργία-  καθώς και τις πέντε παγκορασίδες που προωθήθηκαν στις μεγαλύτερες κατηγορίες - Λέκκα, Λανάρη, Πούρικα, Πίγκα και Ζουρλανδάνη.
Στη συνέχεια οι παίκτριες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας , το οποίο και θα πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του ανοικτού σταδίου της πόλης.
Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετακινήθηκε στο στίβο του 1ου γυμνασίου όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς..
Λέκκα-Ζουρλανδάνη-Πίγκα-Πούρικα- Λανάρη.


Επιστροφή στις ρίζες για τις:
Πετλιάκοβα-Ντούφα-Γκαραβέλη!!

21 Αυγ 2013

ΣΤΙΣ 26/8 Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.



Τη Δευτέρα 26/8 ξεκινούν τη προετοιμασία τους, τα τμήματα του γυναικείου Βόλεϊ της Ελασσόνας.
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ,στις 19:00 μμ, όπου μετά από την καθιερωμένη ομιλία της διοίκησης και του προπονητή , θα ακολουθήσει, ο  αγιασμός και στη συνέχεια θα ακολουθήσει, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό.
Οι επόμενες προπονήσεις, θα πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του ποδοσφαίρου, όπου και θα εξελιχθεί το βασικό στάδιο της αντοχής και δύναμης. 
Στις πρώτες προπονήσεις θα συμμετάσχουν, ως επί των πλείστων αθλήτριες της κατηγορίας των νεανίδων και κορασίδων , οι οποίες και θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας 2013-14 στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας .
Η διοίκηση του Ελασσονίτικου συγκροτήματος ανακοίνωσε και τους προπονητές για την περίοδο 2013-14 που θα είναι:
- Παναγιώτου Βάιος ( προπονητής ..Γυναικών- Νεανίδων -Κορασίδων)
-Μπούσια Χάιδω ( προπονήτρια  Α΄ παγκορασίδων-)
- Παναγιώτου Άννα ( προπονητρια Β΄ παγκορασίδων)
- Ζιάκου Ευγενία  ( βοηθός στις ακαδημίες  6-9 ετών)

2 Αυγ 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΙΑ..



Την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει μάλλον η Σοφία Μπούσια την νέα αγωνιστική χρονιά.. Η 19χρονη Ελασσονίτισσα κεντρική μπλοκέρ, πρόσφατα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και με τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και  εντός των ημερών η διοίκηση του Ελασσονίτικου Συλλόγου θα αποφασίσει για την  τη μετακίνησή της στους «κιτρινόμαυρους».Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν  επιθυμία του Λαρισαίου προπονητή και ουσιαστικά και ο κυριότερος λόγος που η Μπούσια θα προτιμήσει τη Ένωση..
Η Μπούσια είναι γέννημα θρέμμα του Ελασσονίτικου Βόλεϊ.Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία τα πρώτα βήματά της στον Γ.Σ Ελασσόνας και γρήγορα η δύναμή της και ο ισχυρός αγωνιστικός χαρακτήρας της την κατέταξαν, ως μία από τις καλύτερες κεντρικές μπλοκέρ στην ηλικία της.
Το 2010-11 η εξαιρετική της πορεία με την γυναικεία ομάδα της Ελασσόνας είχε σαν αποτέλεσμα, και η ομάδα να ανέβει Εθνική κατηγορία αλλά, και η ίδια να κληθεί στην Εθνική κορασίδων , όπου με προπονήτρια την Καρολίνα Μπαρζούκα ανακηρύχθηκε στην7η θέση στην Ευρώπη .
Τις χρονιές 2011-12 και 2012-13 συμμετείχε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις..