ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Ιουλ 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ junior REGIONAL 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ junior REGIONAL 2013
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ!
 
 
 
Το διήμερο 15-16/07/2013 διεξήχθη το τουρνουά beach volley '' juniorREGIONAL 2013''
στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις του χώρου του Πηνειού απέναντι από την ΔΕΥΑΛ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες κάτω των 19 ετών καθώς και αθλήτριες κάτω των 16 ετών.
Ο Γ.Σ Ελασσόνας συμμετείχε στην κατηγορία των Κ 16 με δύο ζευγάρια τις:
ΚΟΜΗ / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ.
Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετείχαν 12 ομάδες από την Θεσσαλία και μάλιστα οι ομάδες της Ελασσόνας προκρίθηκαν και οι δύο στην τελική τετράδα!
Στα ημιτελικά το ζευγάρι Παναγιώτου/Παπαδοπούλου Ρ. αποκλείστηκαν από τις αθλήτριες της Αργούς Βόλου , ενώ το ζευγάρι Κόμη/Παπαδοπούλου Ζ. αποκλείστηκαν από τις Τρικαλινές αθλήτριες οι οποίες και κατετάγησαν πρώτες στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Οι νικήτριες των κατηγοριών προκρίνονται αυτόματα στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος   '' juniorREGIONAL 2013'', που θα γίνει στον Πειραιά Στις εγκαταστάσεις του 'alou fun park''  στις 10-11/08


7 Ιουλ 2013

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-13

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
 ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!


Συνέχεια, στον ρυθμό των προπονήσεων, για το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ.Ελασσόνας, όπου στο Γυμναστήριο ΄΄ρυθμός και κίνηση΄΄ οι αθλήτριες του Συλλόγου δουλεύουν επίμονα στον τομέα της μυικής ενδυνάμωσης, υπό τις οδηγίες του ιδιοκτήτη και υπεύθυνου του γυμναστηρίου κον Φώλλα Νικόλαο.
Χωρισμένες σε 3 γκρουπ δυναμικότητας, οι μικρές, αλλά και οι μεγαλύτερες αθλήτριες, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης, ασκήσεις ισορροπίας, ιδιοδεκτικότητας και  ευλυγισίας, ώστε την νέα αγωνιστική χρονιά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της προπονητικής επιβάρυνσης.
Φυσικά η μεταβατική περίοδος, ολοκληρώνεται με 3 απογευματινές προπονήσεις , στις οποίες βελτιώνεται η τεχνική κατάρτιση των νεαρών κυρίως αθλητριών!
Η περίοδος αυτή των προπονήσεων ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου , όπου και θα ακολουθήσει, ένας μήνας ξεκούρασης και διακοπών, μέχρι τις 26 Αυγούστου, που οριοθετήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς!!