ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Φεβ 2013

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ..
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/13 19:00 μμ


Συνέχεια στα ντέρμπι για την Ελασσόνα αφού για την 17η  αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την  Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου..
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι,ι αφού η ομάδα του Ασβεστοχωρίου βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά η μόνη ομάδα, που καταδιώκει την αήττητη  Σταυρούπολη!
Η ομάδα της Ελασσόνας, όμως διαθέτει μέχρι τώρα μία πολύ δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσει να την διατηρήσει  , για άλλη μία αγωνιστική ΄΄καθαρή΄΄!
Προβλήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν ενώ στην εξάδα θα επιστρέψουν και η Μπούσια Σόφη, Κατσαρέ και Κασσελούρη, η απουσία των οποίων, ήταν σημαντική στην προηγούμενη αγωνιστική,  στην δύσκολη έδρα της Σταυρούπολης!
Τραυματισμένη παραμένει και η δεύτερη πασαδόρος Παπαϊωάννου τη θέση της οποίας θα καλύψει για άλλη μία αγωνιστική η 13χρονη Παπαδοπούλου Ράνια.
Η διοίκηση και οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καλούν το φίλαθλο κόσμο της πόλης να έρθουν στο γήπεδο  να ενισχύσουν την ομάδα, την μόνη αυτή τη στιγμή στην Επαρχία που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία κάνοντας την πόλη μας γνωστή  εκτός νομού και Θεσσαλίας.!! 
Η αποστολή εκτός απροόπτου θα αποτελείται από :
Πλιάκα, Μπούσια Σ., Μπούσια Χ., Δίρβα, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Λίτσιου, Ζιάκου,Πέτσα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου και Γκαραβέλη.
Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Γυμναστικού διοργανώνει μουσική βραδιά στο κέντρο Αρχονταρίκι, στο 1ο χλμ Ελασσόνας -Κοζάνης, και προσκαλεί  όσους θέλουν να έρθουν στην όμορφη αυτή βραδιά, στην οποία θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις!!

24 Φεβ 2013

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


ΗΤΤΑ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 3-0.

 ΜΕ 5 ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!




Χωρίς τις Μπούσια Σόφη, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Παπακώστα, ο ΓΣ..Ελασσόνας  ταξίδεψε στη Σταυρούπολη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ από την τοπική και πρωτοπόρο ομάδα, του πρωταθλήματος .
 Η Ελασσόνα, που αγωνίστηκε με πέντε απουσίες εκ των οποίων οι δύο βασικότατες, παρ’ όλα αυτά πάλεψε για το καλύτερο,με τις  13χρονες Παναγιώτου και Γκαραβέλη να παίρνουν φανέλα βασικού.
Τα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν σχετικά  εύκολα, με τη γηπεδούχο ομάδα να επιβάλλεται από την αρχή του παιχνιδιού.
 Στο τρίτο σετ, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με τον Γυμναστικό Ελασσόνας να προηγείται με 16-9 και να χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ των σετ, και να αποκτήσει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Σημαντικό ρόλο όμως, έπαιξε και κακή διαιτησία της κας Γιαννακάρα,στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα, που σίγουρα στέρησε από την Θεσσαλική ομάδα την κατάκτηση του 3ου σετ!
 Παρ’ όλα αυτά, έμεινε η θετική εντύπωση της καλής εμφάνισης και προσπάθειας, στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Κέρδος επίσης για την Ελασσόνα, η παρουσία των δύο μικρών κοριτσιών που πήραν μια πολύτιμη εμπειρία ως βασικές, απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας _έχει μόνο 3 χαμένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα- .
 Για την ομάδα της Σταυρούπολης, έγινε ένα ακόμη βήμα που τη φέρνει πιο κοντά στην άνοδο, παραμένοντας αήττητη, στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς.
Συμμετοχή επίσης για την Ελασσόνα πήραν και άλλες δύο 13χρονες οι: Παπαδοπούλου Ράνια -πασαδόρος και η Παπαδοπούλου Ζωή ως ακραία.!
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Δαλκιράνη, ενώ της κας Γιαννακάρα, εκτός από το κακό διάστημα του 3ου σετ,σφύριξε καλά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού!

Διαιτητές: Γιαννακάρα-Δαλκιράνης

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-23
ΕΟΣ (Σολκίδης): Μητσάνη, Μπούκα, Καλούδη, Μ. Καλτουρμίδου, Δημητριάδου, Αργυροπούλου / (λ) Ιωαννίδου, Άγγου, Παππά, Α. Καλτουρμίδου, Ελευθεριάδου, Κοκκινίδου

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Πλιάκα, Κατσαρέ, Δίρβα, Χ. Μπούσια, Γκαραβέλη / Παναγιώτου, (λ) Ζιάκου


ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ,ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΕ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ..

17 Φεβ 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ



Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο,  ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας έκοψε την πίτα των ακαδημιών του, το Σάββατο 16/2/13.
Ο χώρος από νωρίς είχε γεμίσει από μικρά παιδιά των ακαδημιών του Μπάσκετ και του Βόλεϊ δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον ..
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Σαμόλαδος, τόνισε,την σημαντικότητα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου,την αναγκαιότητα ύπαρξής τους για κάθε κοινωνία, αφού μέσα σε αυτές γαλουχούνται και διαμορφώνονται χαρακτήρες παιδιών, με κύριο σκοπό την άθληση και την δια βίου μάθηση και ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Κάλεσε  τα παιδιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, να ακούνε τους προπονητές τους και οι αληθινοί κερδισμένοι θα είναι τα ίδια, αφού με την κατάλληλη δουλειά και ομαδικότητα, θα επιτευχθούν ολοκληρωτικά οι στόχοι λειτουργίας των ακαδημιών του Συλλόγου.
Ευχήθηκε, εκ μέρους όλου του Δ.Σ,. υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και τέλος ευχαρίστησε προσωπικά το πρόεδρο της επιτροπής σταδίων  , Κώστα Κορακίδη , που παρευρέθηκε στην όμορφη αυτή εκδήλωση !!
Η βραδιά είχε και τα ευχάριστα, με το δωράκι που περιείχε το φλουρί και ήταν μία φωτογραφική μηχανή και ο τυχερός ήταν ο μικρός αθλητής της ακαδημίας του Μπάσκετ, Βασίλης Μπαμπάλης.

12 Φεβ 2013

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2012-13

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
                                                       ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16-17/02
ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ‘’FINAL SIX’’

Το Σάββατο στις 16/2 και τη Κυριακή 17/2 οι κορασίδες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας αγωνίζονται με τις ομάδες της Αργούς Βόλου και τον Αμπελώνα αντίστοιχα για μία θέση στο ''final six'' του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας.
Στην ομάδα της Ελασσόνας, αν και επί των πλείστων αγωνίζονται αθλήτριες, μικρότερης  κατηγορίας (κυρίως παγκορασίδες), εντούτοις, ειναι ανταγωνιστική  σε κάθε παιχνίδι,  οι ''μικρές ''αποδίδουν ωραίο βόλει και γενικά δείχνουν δείγματα ομαδας με ομοιογένεια και σύμπνοια!
Μέχρι τώρα στους 7 αγώνες, έχουν 6 νίκες και 1 ήττα, από την ομάδα του Φιλαθλητικού και το Σάββατο16/2 στις 18: 30 μ.μ με την Αργώ, θα επιδιώξουν άλλη μία νίκη, που θα τους φέρει στην εξάδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Το ίδιο θα επιδιώξουν και στον Κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Αμπελώνα στις 16:00 μ.μ..
Σίγουρα πρόκειται για δύο δύσκολους αγώνες με δύο πολύ καλές ομάδες που και αυτές έχουν από 6 νίκες και 1 ήττα και επιδιώκουν την προκρισή τους στην επόμενη φάση...

 

9 Φεβ 2013

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

3-1 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ.
''ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ '' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ 3ο ΣΕΤ!!
ΑΠΟ 18-10 ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΕΤ 22-25!!!


Σκωτσέζικο ντους για την Ελασσονίτικη ομάδα, η απόδοση των παικτριών της στο 3ο σετ!
 Μετά την επικράτηση του 1ου σετ από τις Λαρισινές με 25-20,  στο 2ο σετ, , οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, σαν σε προπόνηση,επικράτησαν  με 25-13 ισοφαρίζοντας σε 1-1 , και αφού με την ίδια διάθεση και αγωνιστικότητα ξεκίνησαν και  το 3ο σετ, παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ, φθάνοντας μάλιστα έως και 18-10!  ..εκεί λοιπόν όλα ανατράπηκαν!
Η διαφορά ροκανίστηκε γρήγορα , οι χαμένες επιθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, η χαλαρότητα  η υποτονικότητα και ο εφησυχασμός του αποτελέσματος, αντικατέστησε τη μέχρι πρότινος άριστη αγωνιστική εικόνα..
Χαρακτηριστικό το γεγονός και των 6 αλλαγών και των δυο τάιμ άουτ από τον πάγκο, αλλά στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν μόνο τα σώματα και φυσικά, όχι οι ψυχές των παικτριών..
Σίγουρα η απρόσμενη αυτή εξέλιξη, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Πνάκα, όπου και κρίθηκε 100% ,το αποτέλεσμα του αγώνα..
Κρίμα  για την Ελασσόνα,διότι αναγραφόταν μία πολύ δυναμική νίκη, αλλά ο αγώνας τελειώνει στους 25 πόντους ..
Τίποτε δε τελειώνει, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα ..και αυτό το εμπέδωσαν σήμερα το βράδυ οι αθλήτριες της Ελασσόνας στην Νεάπολη..
Άριστη η διαιτησία των Παρασκευά και Τσατσάνη.

 ΕΑ Λαρίσης - Ένωση Ελασσόνας 3-1 (25-19, 13-25, 25-22, 25-18)

ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας): Τίκα, Ντιμπουρλιάγκα, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Μαδένογλου, Τουσιούδη, Καματσέλου (λ), Καλαμάτα.
Ένωση Ελασσόνας (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Ζιάκου (λ), Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Κατσαρέ.

7 Φεβ 2013

ΕΑΛ-Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 ΕΑΛ - Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ !!!




Άλλον έναν δύσκολο αγώνα δίνει  η Ελασσόνα αυτή τη φορά στη Νεάπολη με την ομάδα της ΕΑΛ το Σάββατο 9/2/13 στις 19:00 μμ.
Η ομάδα του Πέτρου Πνάκα είναι αυτή τη στιγμή, ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου, με συνεχείς νίκες, που την κατέταξαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 1 βαθμό μόλις παραπάνω από την ομάδα της Ελασσόνας..
Σίγουρα όμως,τα παιχνίδια αυτά, έχουν την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι, που σημαίνει ότι προγνωστικά δεν ευσταθούν και στο τερέν, θα δούμε αθλήτριες, που θα επιθυμούν τη νίκη για λόγους γοήτρου..
Αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες ,η μέν ΕΑΛ νίκησε τον ΑΡΗ με 3-0 ενώ οι Ελασσονίτισσες κέρδισαν τον Φιλαθλητικό Λάρισας με 3-2 σετ.
Σίγουρα προβλέπεται, ένα συγκλονιστικό ντέρμπ,ι όπως και αυτό της Ελασσόνας την προηγούμενη αγωνιστική..
Στο ματς του 1ου γύρου, η Ελασσόνα πανηγύρισε μία σημαντική και ιστορική νίκη.
 Σημαντική, για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και ιστορική διότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου,  επιτυγχάνεται μία τέτοια νίκη, επί ενός σωματείου με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ!
Προβλήματα στην ομάδα του Βάιου Παναγιώτου δεν υπάρχουν, όλες οι παίκτριες  είναι ετοιμοπόλεμες και συνειδητοποιημένες για την κρισιμότητα του αγώνα .
Στην αποστολή θα συμμετάσχουν οι: Μπούσια Χάιδω, Δίρβα , Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σόφη, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Ζιάκου, Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Πέτσα και Παπακώστα..

2 Φεβ 2013

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!!
ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ
 ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ!


Τυχεροί οι 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό της Ελασσόνας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Οι δύο ομάδες ππροσέφεραν ένα καταπληκτικό αγώνα βόλεϊ, με πολλά ΄΄΄ράλι΄΄ με απίστευτες άμυνες, με δυναμικές επιθέσεις και προπαντός με τέτοια διακύμανση του σκορ,που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον εως και τον τελευταίο πόντο..
Για άλλη μία φορά η Ελασσόνα απέδειξε πως διαθέτει αθλήτριες που παλεύουν κάθε πόντο και ΄΄γυρίζουν΄΄ μεγάλες διαφορές  - 15-22, 21-24..στο 2ο σετ .
Αν και είχε απούσα την βασική της ακραία Λίτσιου, τη Σόφη Μπούσια να αγωνίζεται τραυματίας ,εντούτοις όλες μαζί κατέθεσαν ψυχή και σώμα   στο τερέν και πανηγύρισαν μία μεγαλειώδη νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει προκριθεί στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας και παρατάχθηκε πλήρης στον αγωνιστικό χώρο!!

 Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Ελασσόνα , παρόλα αυτά με την πάροδο του χρόνου οι Ελασσονίτισσες έβρισκαν τα πατήματά τους και τα χτυπήματά τους μέσα στο τερέν , και παρά τα 6 χαμένα σέρβις κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να τελειώσουν το 1ο σετ 25-21..
Στο 2ο σετ και ενώ ο Γ.Σ.Ελασσόνας βρέθηκε να χάνει εως και 15-22 και 21-24,εντούτοις το πιεστικό σέρβις και το μπλοκ έκαναν τη δουλειά τους και το σκορ πήγε 25-25, κάπου εκεί και ενώ η Ελασσόνα είχε τη μπάλα στη κατοχή της, μία επίθεση της Κασσελούρη ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, αφού ο 1ος διαιτητής έδωσε άουτ  με αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός να κερδίσει τη φάση και το σετ στη συνέχεια..
Το 3ο σετ ανήκε στον Φιλαθλητικό εύκολα με 25-16, ενώ το 4ο το κατέκτησε η Ελασσόνα εύκολα με 25-17..
Στο τάι-μπρέικ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μία άλλη Ελασσόνα. Με φοβερό σέρβις -4 άσσους- και 3 μπλοκ μέσα,  πήρε μία διαφορά 8-2 και τελικά το σετ έληξε με 15- 8 κυριαρχώντας ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο!!  
Φανταστικός για άλλη μία αγωνιστική ο κόσμος της Ελασσόνας που φανερώνει την στήριξή του στην ομάδα και στον Σύλλογο σε κάθε αγωνιστική. Φαίνεται λοιπόν πως το βόλεϊ αρχίζει να προσελκύει κόσμο στο κλειστό της Ελασσόνας και παιχνίδια σαν και το σημερινό αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλάθλους..
 Ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας συγχαίρει την ομάδα του Φιλαθλητικού για την πρόκρισή της στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας και εύχεται για μια ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια..

Ένωση Ελασσόνας - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 3-2 (25-21, 25-27, 16-25, 25-18, 15-8)

Γ.Σ.Έ. Ελασσόνας
(Παναγιώτου): Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Μπούσια Χ., Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Γκαραβέλη, Παπαϊωάννου.
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Παπαδημητρίου): Κεραμίδα, Χαραβελούλη, Μπαλδώκα, Μπέλλου Α., Νικούλη, Τσαντοπούλου, Αναγνωστοπούλου (λ), Κότσιρα (λ), / Αθανασιάδου, Αργυροπούλου, Κορώνα, Κουτρουμπή.