ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Σεπ 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ


ΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΝΙΚΕΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
 ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Η ΛΙΤΣΙΟΥ!!


Ένα διήμερο γεμάτο αγώνες έδωσε ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο τουρνουά του Βόλου που διοργάνωσε η Α.Σ.Αργώ .. Γενικά ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για φέτος, η ομάδα κατά διαστήματα έδειξε πολύ καλά καλά στοιχεία αλλά προβλημάτισαν τα εύκολα λάθη που γίνονταν σε κάποια σημεία του αγώνα..
Η Ελασσόνα αν και  στερήθηκε, τις Μπούσια Σόφη και του λίμπερο Ζιάκου, που λογω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στους αγώνες,εντούτοις δόθηκε η ευκαιρία σε μικρές αθλήτριες να αποκτήσουν εμπειρίες  και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.. Ειδικότερα τη θέση του λίμπερο κάλυψε η 13χρονη Παναγιώτου Ρίτα, και δόθηκε συμμετοχή και σε άλλες μικρές όπως τις 13χρονες Μπελαή και Παπαδοπούλου ..
Ειδικότερα:
-           Στο 1ο αγώνα η Ελασσόνα αντιμετώπισε την ενισχυμένη φέτος Νίκη Βόλου,_από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική- όπου και κέρδισε με 2-0 σετ ..αξιοσημείωτο ήταν ότι στο συγκεκριμένο αγώνα στους τελευταίους 10 πόντους αγωνίστηκαν και οι τρεις 13 χρονες (Παπαδοπουλου –πασαδόρος, Μπελαή – κεντρικός, Παναγιώτου –λίμπερο)..
-          Στο 2ο αγώνα ο Γ.Σ.Ε.Ε.βρέθηκε αντιμέτωπος με την άλλη ομάδα του Βόλου,την Αργώ, η οποία και αυτή ενισχύθηκε και έχει ως στόχο την άνοδο στηνΑ2,την οποία και κέρδισε με 2-1 σετ ..
-          Στον 3ο αγώνα η Ελασσόνα αντιμετώπισε, την ομάδα του Φιλαθλητικού –αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο με την Ελασσόνα-και νικήτρια αναδείχθηκε ο φιλαθλητικός ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους …
-          Στο 4ο παιχνίδι η ομάδα της Ελασσόνας έδειξε σημάδια κούρασης, με λάθη ,κυρίως στην υποδοχή , με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ακολουθήσει το σκορ και την ομάδα της ΕΑΛ να φτάνει εύκολα στη νίκη με 2-0 σετ..
Γενικά ήταν ένα τεστ αναγνωριστικό που σκοπό είχε πάνω από όλα να διαπιστωθεί κατά πόσο λειτουργεί η ομάδα , να εντοπιστούν τα λάθη και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις..
Το σημαντικότερο όμως για την Ελασσόνα ήταν η παρουσία της Λίτσιου , η οποία  στο πρώτο  της παιχνίδι μετά από 2 χρόνια , έδειξε στοιχεία κοντρολαρισμένης παίκτριας, που σε συνδυασμό με το άριστο του χαρακτήρα της συνθέτουν το προφίλ μιας παίκτριας απαραίτητη για κάθε ομάδα..
Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα θα διοργανώσει εκ νέου τουρνουά στην Ελασσόνα ,οι ομάδες ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ώστε να μονταριστεί ακόμα περισσότερο η ομάδα..
Οι παίκτριες που χρησιμοποιήθηκαν  ήταν:
(Παναγιώτου): Μπούσια,Πλιάκα,Δίρβα,Λίτσιου,Παναγιώτου,Κασσελούρη,Παπακώστα,Πέτσα,Παπαδοπούλου,Μπελαή, Κατσαρέ, Τζιούρκανου..

19 Σεπ 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


΄΄HAPPY HOUR FOR VOLLEY΄΄


 HAPPY HOUR FOR VOLLEY''

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
΄΄HAPPY HOUR FOR VOLLEY΄΄ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 - 8 ΧΡΟΝΩΝ



Το τμήμα του ΄΄happy hour for volley΄΄, ξεκίνησε και φέτος
το πρόγραμμα του στο σύλλογο μας και απευθύνεται σε παιδάκια 5 - 8 χρονών.
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, είναι βασισμένο στη δημιουργία με
παιχνίδια προσαρμοσμένα στην ηλικία τους και διασκεδαστικές ασκήσεις κύρια
με μπαλόνια, ειδικές ελαφριές μπάλες του βόλεϊ και ΄΄φιλεδάκια΄΄ προσαρμοσμένα
στο ύψος των μικρών αθλητριών.
Μέσω αυτού του θαυμάσιου τρόπου τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν
τις αθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα εξελίσσουν τις συναρμοστικές
τους ικανότητες (ισορροπία, κατεύθυνση, ρυθμό, συναίσθηση σώματος).
Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εξέλιξη του παιδιού.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια 4 - 8 χρονών και διδάσκεται
από εκπαιδευτικούς με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και ήδη
το εφαρμόζουν για 5η συνεχή χρονιά στο Σύλλογο.
Παροτρύνουμε τους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό
και ειδικότερα στο άθλημα του βόλεϊ, σε μια οργανωμένη, επιστημονική
και ταυτόχρονα απολαυστική διαδικασία.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ………….19:00 έως 20:00
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
6946008434

18 Σεπ 2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ


Με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή συνεχίζονται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,στην προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και ήδη βρίσκονται στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας .
μάλιστα το διήμερο 22/9 - 23/9, η ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά βόλεϊ της ΑΡΓΩ στο Βόλο με τη συμμετοχή της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,ΑΡΓΩ,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ,και ΕΑΛ..
Ένα τουρνουά στο οποίο θα είναι ένα γερό τεστ για την ομάδα του Παναγιώτου , και σίγουρα συμμετοχή θα έχουν και οι 16 αθλήτριες ώστε να διαπιστωθεί και το επίπεδο που βρίσκονται ατομικά αλλά και σαν ομάδα...




10 Σεπ 2012

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ


ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ  ‘’SUPER CUP’’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΒΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!
Στα πλαίσια για τα 100 χρόνια
απελευθέρωσης της Ελασσόνας

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ!!


ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ :΄΄τεράστια επιτυχία για τον Ελασσονίτικο αθλητισμό και για τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας΄΄

Έμοιαζε σαν ένα άπιαστο όνειρο πριν λιγο καιρό, οι πιθανότητες να ανατεθεί ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, όπως η Ελασσόνα, ήταν μηδαμηνές.
Η Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης όμως, μας ξάφνιασε όλους θετικά.
Στη τελευταία συνεδρίασή της και στα πλαίσια,  αφενός, της επιδίωξής της –όπως μας ανέφεραν- να φέρουν σημαντικές διοργανώσεις στην Επαρχία και αφετέρου η ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος στην περιοχή της Ελασσόνας, συντέλεσαν θετικά ,ώστε η Ελασσόνα να αναλάβει τη διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος.
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Λαρισαίου προπονητή Οικονόμου Αποστόλη και ο  κυπελλούχος Ολυμπιακός, του Τέλλη Σωτήρχου, θα αναμετρηθούν στο τερέν του κλειστού γυμναστηρίου Ελασσόνας,  τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου,για τον 1ο τίτλο της χρονιάς.



Συνδιοργανωτές και αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του αγώνα θα είναι:

  • Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
                                                        ΚΑΙ

  • Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της συγχρονης αθλητικής ιστορίας της Περιοχής και ευελπιστούμε να ανταποκριθεί ο φίλαθλος κόσμος της Επαρχίας.
Διοργανώσεις, σαν και αυτή, λείπουν από την Επαρχία και είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και στους κατοίκους των μικρών αστικών περιοχών, να παρακολουθήσουν από κοντά Βόλει υψηλού επιπέδου!!

6 Σεπ 2012

ΜΑΘΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΙ   Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες Βόλει όπως καθε χρόνο , με μοναδικό σκοπό τα παιδιά που θα βρεθούν σε αυτές να αθληθούν σωστά, από Επιστήμονες Προπονητές με ειδικότητα στο Βόλει και καταρτισμένοι από την πολυετή  ενασχόληση με τις Ακαδημίες του Συλλόγου.
Η ακαδημία δέχεται παιδιά  από 6 χρονών έως 12 χρ.
Όσα παιδιά  επιθυμούν να εγγραφούν , να απευθύνονται στο χώρο του γυμναστηρίου, κάθε :

- ΔΕΥΤΕΡΑ 7-8μμ

- ΤΕΤΑΡΤΗ 7-8μμ

-ΠΕΜΠΤΗ 7-8μμ

5 Σεπ 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ  ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ  - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 


Στο παρκέ και οι μικρές αθλήτριες της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!
Με 5 ομάδες θα συμμετάσχουν οι ακαδημίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!!

Στα χνάρια των αθλητριών της γυναικείας ομάδας και οι μικρές αθλήτριες της ακαδημίας  αφού την Δευτέρα 3/8/12 ξεκίνησαν την αγωνιστική τους προετοιμασία , για την αγωνιστική χρονιά 2012-13..
Φέτος η Ελασσονίτικη ομάδα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα  της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ θα συμμετάσχει με 5 ομάδες,  με 1 ομάδα νεανίδων, 2 ομάδες στις κορασίδες και 2 ομάδες στις παγκορασίδες.
Έτσι λοιπόν όλες οι  μικρές αθλήτριες ξεκίνησαν με όρεξη και μεράκι κάτω από τις τεχνικές οδηγίες των προπονητών τους , Μπουσια Χάιδω και Παναγιώτου Βάιο,οι οποίοι για άλλη μία χρονιά ανανέωσαν την συνεργασία τους με το Σύλλογο..
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και αποτελούνται από ασκήσεις αερόβιας μορφής ,ενδυνάμωσης και τεχνικής.
Όσα κορίτσια επιθυμούν να γίνουν μέλη αυτής της υπέροχης ομάδας και να νοιώσουν τις χαρές και συγκινήσεις που προσφέρει αυτό το άθλημα , μπορούν να εγγράφονται καθημερινώς στο κλειστό γυμναστήριο 2-4μμ και 8-10μμ ..