ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

10 Ιουλ 2012

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
Καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο ¨¨ρυθμός και κίνηση΄΄


Σε καθημερινές προπονήσεις με στόχο την μυϊκή τους ενδυνάμωση , επιδίδονται  οι μικρέ ς αθλήτριες του Συλλόγου ,όπου σε συνεργασία με το γυμναστήριο ΄΄ρυθμός και κίνηση ΄΄ και υπό την επίβλεψη των γυμναστών Χάιδω Μπούσια και Φώλλα Νίκο αποκτούν στοιχεία σημαντικά για τη σωματική τους κατάσταση όπως:
·         Μυϊκή ενδυνάμωση
·         Ευλυγισία και ελαστικότητα
·         Νευρομυική συναρμογή
·         Και ιδιοδεκτικότητα
…στοιχεία βασικά για την ηλικία αυτών των παιδιών ,που θα τα βοηθήσει  στην περαιτέρω ενασχόληση με το άθλημα του βόλεϊ..

Το πρόγραμμα υλοποιείται τις πρωινές ώρες ,ενώ τα απογεύματα στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου οι μικρές αθλήτριες βελτιώνουν την τεχνική τους..
Η μεταβατική αυτή περίοδος θα συνεχιστεί έως και τέλος Ιουλίου όπου τελειώνει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος του βόλεϊ της περιόδου 2011-12..